Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Zakoupil jsem si v Datartu trojkombinaci HP DeskJet Ink Advantage 4530 All-in-One series, kde se při instalaci musí vybryt a zvolit jazyk ve kterém lze s tiskárnou komunikovat. Omylem jsem zatrhl polštinu a teď se mnou trojkombinace komunikuje pouze polsky a nedokážu zjistit, jak přednastavený jazyk změnit na češtinu. Ať se o to pokouším jakkoliv, vždy mi už setrvale displej trojkombinace odpovídá polsky. Může mi někdo poradit, jak se dobrat k češtině? Předem moc děkuji každému, kdo přispěje užitečnou radou. Milan
Případně, pokud vám nedělá problém angličtina, zkuste tento postup support.hp.com/... Ale ten reset bude potřeba, abyste měl angličtinu v základním nastavení. Nebo vzít k ruce polský slovník.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.