Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz. Mám sobour ve wordu asi o 63 strankách. Chtěla bych si ho vytisknout ale abych ušetřila papír,potřebuji aby se mi např 2 stránky zmenšily a vlezly na jednu. Dá se to nějak udělat?Snad to píšu srozumitelně. Děkuji.
Zdravím,
nějaké možnosti už tady uvedeny jsou. Umí to některé tiskárny v nastavení tisku. Kdysi dávno (cca pře 10lety) existoval program, který uměl tisknout víc stran na jednu stránku papíru (1, 2, 4 a 8 stran), navíc disponoval možností tisknout to jako brožurku - tzn. že se ty stránky podle počtu stran souboru seřadily a vytiskly tak, že je stačilo nařezat, narovnat na sebe, přehnout a sešít. Používal jsem to právě na tisk návodů a manuálů.
Možná by se ten rográmek dohledat někde ještě dal, ale jak se to jmenovalo už fat netuším (možná FinePrint, ale fakt si nejsem jistý).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.