Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Word - zmenšení textu

Od: filadephia* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám dotaz. Mám sobour ve wordu asi o 63 strankách. Chtěla bych si ho vytisknout ale abych ušetřila papír,potřebuji aby se mi např 2 stránky zmenšily a vlezly na jednu. Dá se to nějak udělat?Snad to píšu srozumitelně. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

Vybrat vše a změnit velikost fontu. Pokud je tam velikostí víc, např. u nadpisů, tak postupně.

U tiskárny jde nastavit tisk dvou stránek na jeden list.

figurek*
hodnocení

0x

existuje lepší způsob, než vybrat všechno a pak změnit velikost písma. Tahle metoda není dobrá, protože změníte velikost písma úplně všude, i v nadpisech.

Naučte se používat a modifikovat styly. Budete to umět asi tak za deset vteřin.

Word - zmenšení textu

tondac*
hodnocení

0x

... mě tedy přijde nejjednodušší vytisknout 4 stránky na jednu. Nastavuje se to v parametrech (vlastnostech) tisku. Podle verze hledejte něco jako počet stránek na list a podle libosti nastavte 2,4,6,8,...

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
nějaké možnosti už tady uvedeny jsou. Umí to některé tiskárny v nastavení tisku. Kdysi dávno (cca pře 10lety) existoval program, který uměl tisknout víc stran na jednu stránku papíru (1, 2, 4 a 8 stran), navíc disponoval možností tisknout to jako brožurku - tzn. že se ty stránky podle počtu stran souboru seřadily a vytiskly tak, že je stačilo nařezat, narovnat na sebe, přehnout a sešít. Používal jsem to právě na tisk návodů a manuálů.
Možná by se ten rográmek dohledat někde ještě dal, ale jak se to jmenovalo už fat netuším (možná FinePrint, ale fakt si nejsem jistý).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]