Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

YourTube Accelerátor

Od: aleas odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Prosím o pomoc. Někde jsem udělala chybu a do NB (Acer aspire V3 771g OS 8.1) se mi navezl drzý prg. You Tube Accelerátor. V NB není nikde k nalezení (není v přidat- ubrat.. ani ccleaner ho nemá). Je viditelný pouze v prg. Files(x86). Po marných pokusech (stále vyskakovalo upozornění, že prg. je používán.. a nebo, že musím mít povolení administrátora) se mi podařilo až pomocí prg. Unlock toho Accelerátoru zbavit. Ošem tím mi po restartu zmizel i přístup na FF a IE (tedy nechodily e-maily, nefungovalo Skype apod. Nejsem žádný expert, ale nebylo by možné ve vlastnostech prg. YouTube Acceler. změnit nastavení a tím mu zamezit pravděpodobné ovládání mého NB? Nejsem Administrátor. Děkuji za pomoc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hogoul
hodnocení

0x

není ten unlock nebo jak se tomu nadává stejný šméčko jako ten bordel, který tím chcheš odstranit? bylo by dobré vědět, odkud staženo.

doporučím program autoruns a process explorer

aleas
hodnocení

nevím, Unlock jsem stáhla z adresy: unloc. cs.softonic. com můžete mi prosím příblížit, co myslíte tím: "program autoruns a process explorer" opravdu nerada by jsem instalovala nový OS. Moc děkuji za odpověď

znalecsofta

tuhle stránku považuji za spamware

hodnocení

0x

Mě by naopak zajímalo,zda někdo neví o nějakém free programu,který by zrychloval přehrávání flash videí.Obecně,ne jen v prohlížeči.

firewall

myslíš playbackrate například 2násobná? Jakým způsobem zrychlit? Rychlost přehrávání umí kdejaký moderní přehrávač , kmplayer, mpc-hc.

Dokonce i videa v prohlížeči jdou zrychlit a zpomalit, ovšem jen t,které jsou html video´, tedy vc tagu html video, stačí najít onen element video a nastavit atribut playbackRate na cokoli jiného než 1. , u flashových videí (jak by to jinak šlo na youtube, když je aktivní flash) to podle mě jde taky, ale neznám návod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]