Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srovnání obrazu

Od: martinjelinek odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.

Mám monitor Samsung SyncMaster 2223nw. Většinou po skončení práce ho vypínám tlačítkem v pravo dole. Problém spočívá v tom, že jsem nedávno omylem stiskl tačítko sousedící a to s názvem AUTO. Poté se mi obraz posunul cca 1 cm směrem dolu a je "zalezlý" tzn. spodní lišta s tlačítky programů není vidět, je schovaná. Když v menu dám korigovat obraz (posun horizontálně a vertikálně) podaří se mi ho posunout asi 0,5 cm nahoru, ale stále to nestačí. Neporadil by mi někdo jak obraz znovu optimálně srovnat?

Předem děkuji za rady.

Martin

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

0x

Stiskni to tlačítko "AUTO" ještě jednou a obraz by se měl vrátit do původního stavu. Taky se mi to stalo :)

martinjelinek
hodnocení

Ne to nefunguje :)

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Martine, měl byste mít kromě nabídky MEMU (tu jste použil) ještě tlačítko SOURCE. To by mělo posunout obraz nahoru. Stiskněte. Jinak by mělo pomoci i: obnovit původní nastavení. Ať se zadaří. Ida

martinjelinek
hodnocení

Díky Ido, ale tlačítko source tam bohužel není. Zkusim někde najít manual pro monitor.

planetka*
hodnocení

0x

Možná takto-jednou jsem posunoval obraz už ani nevím proč,ale obraz jsem srovnal-třeba u Vás je to blbost a nepůjde to.Tak moc se v tom zas nevyznám..

Srovnání obrazu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]