Nejste přihlášen/a.
Zdravím, poraďte, prosím, jak postupovat, jestliže při psaní mailu do něj nakreslím obrázek a chci mail odeslat s ním.Nedaří se mi odeslat, obrázek vždy zmizí.Objeví se hláška, že se nepodařilo připojit.Kde dělám chybu? Děkuji.
Dobrý den, já bych postupoval tak, že bych si vytvořil obrázek (JPG) a ten si uložil na HDD. Potom bych si napsal mail a obrázek k němu vložil jako přílohu mailu - a on se ukáže i v tom mailu (pokud je v PC Vašem i příjemce nastaveno zobrazování obrázku v mailu). Zdravím!
P.S. Podobně se vkládají obrázky i zde - musíte potom najít v PC ten správný a přiložit ho k textu.
wladi - to Vaše doplnění je dost podstatná informace, která chybí v původním dotazu (což je škoda).
Takže, buď Malování nespolupracuje s prohlížečem nebo je v nastavení prohlížeče něco špatně. Ten prohlížeč nemám, tak více neporadím. Ovšem, neštěstí to není, protože to prostě uděláte jinak. Teď (včera) měla být nějaká podstatná aktualizace OS WIN-10, tak pokud to dříve šlo, může být chyba i tam.
Jedná se mi o to, že v prohlížeči EDGE je možnost rovnou kreslit a poslat mailem, bez toho, aby se muselo ukládat jako jpg a pod.Ten způsob, kter zde navrhujete znám ale tento mnou popsaný by měl být lepší a rychlejší.
Ještě doplním, že po napsání nebo namalování do mailu a následným klikem na Sdílení se ukáže okno:NEJDE PŘIPOJIT, OBSAH SE NÁM NEPODAŘILO PŘIPOJIT.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.