Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firewall pro blokování aplikací s internetem?

Od: ladislav* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, chci blokovat nějaké aplikace aby komunikovali přes internet, prosím o doporučení nějakých firewallů, které to opravdu umějí.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

anonym0
hodnocení

0x

Jetico Personal Firewall

stonek*
hodnocení

0x

Jak to zakážete tomu firewalu? Opravdu chcete posílat veškerou komunikaci přes jedinou aplikaci třetí strany?

Nejlepší firewally odjakživa dělá Comodo. Po prvních pár kliknutích o něm prakticky nevíš. Já ho mám ve verzi s antivirem ale můžeš ho mít i solo.
ladislav*
hodnocení

ahoj, ten Comodo firewall mi způsoboval zátěž procesoru na 100%, musel jsem ho odstranit

Není třeba se všeho hned bát...když už paranoia tak komunikace přes router nevadí? Nebo přes NAT poskytovatele internetu? Popřípadě další síťové prvky? ;)

Jinak k tématu...ZoneAlarm free jsem svého času používal a dával uživatelům a spokojenost, jak je na tom v současnosti nevím, ale byl jednoduchý a spolehlivý.

rv*
hodnocení

0x

Můj oblíbený byl ZoneAlarm

zonealarm.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]