Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem rádcům a rádkyním,
potřebuji pomoct.. Z ničeho nic mi přestal fungovat WMP. Po spuštění ihned vyskočí tabulka s textem, že program přestal pracovat a bude ukončen. Nelze přeinstalovat, jelikož mi to píše, že mám nejnovější verzi. Mám win 10. Poradí někdo, jak to zase zprovoznit?
Díky moc za jakoukoliv radu.
Možná tady..? windows_media_player.cs.d/...
Také-System dále bod obnovení dát zpátky kdy to šlo -WMP...
Toto mi bohužel moc nepomohlo. Pro přehrávání filmů mám výchozí software jiný a písničky momentálně musím pouštět také přes jiný soft, když VMP padá :-/
Dnes(2.8)má být nebo začína velká aktualizace Win-10.Hodně věci se tam opraví a upraví.Je možné,že po ni bude WMP pracovat jak má,protože
časti systému a programy které budou upravované se nahrají celé znovu.Mám také Win-10 tak jsem na to zvědav co bude dobré a co mě bude štvát.
Toto na to vliv nemá. Program musí jít i bez toho, aniž by byl nastaven jako výchozí. Co WMP aktualizovat, případně odinstalovat a znovu nainstalovat a nainstalovat? Někdy při aktualizaci či odinstalaci vyskočí možnost opravy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.