Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak už jsem sem jednou psal, kvůli výběru cpu. Tak ted jsem si ho koupil, jedná se o cpu AMD Athlon X2 5200+ 65W, ted tam mám ještě tento CPU amd athlon 64 LE-1620 45 W am2 (1x2.4GHz), ale nejspíš to ten chladič neuchladí, nebo uchladí? Jestli ne tak bych vás poprosil aby jste mi pomohli s výběrem chladiče na ten nový cpu
socket am2
základní deska- MB- msi k9vgm-v via k8m890
cena do 270Kč..
pokud možno ze stránek czc nebo tsbohemia
vybral jsem tyto ale nevím který vzít
czc.cz/...
předem díky
Ani jeden, budou to vyhozený prachy, to tam můžete nechat rovnou ten boxovaný a vyjde to nastejno.
Myslím, že Spartan HE 1012 je docela ucházející a můžete ho kdykoliv použít při následném upgrade.
Ještě mrkněte jak máte vyřešený airflow ve skříni, aby v něm byla cirkulace/výměna vzduchu.
Ideálně jeden ventilátor vepředu skříně a jeden vzadu - prostě udělat průvan.
Ale s tím nákupem chladiče bych počkal, provozoval jsem procesory TDP 65W s boxovým chladičem uplně v pohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.