Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zaslechl jsem jednu věc o tom, že když u t-mobilu pohrozím odchodem k O2, tak můžu dostat např. levnější služby. Scháním nový mobil (iPhone 5S) a zajímalo by mě, jestli by slevili v této situaci i mobily :D
Děkuji
Tak to zkuste. Jsou v podstatě 3 možnosti, co se stane.
1. Operátor padne na zadek hrůzou, že mu odejde "perspektivní" zákazník a snese Vám modré z nebe (nepravděpodobné).
2. Operátor nemá rád vyděrače a udělá všechno pro to, abyste z vlastní vůle vypadl co nejdříve (dost možné).
3. Operátor na to hodí bobek a nestane se vůbec nic (téměř 100% jistota).
Jsem u T-mobilu již cca 5 let, vždy jsem vše platil a nebyl nikdy žádný problém. Před dvěma měsíci mi měsíc nešel signál. Výhružky na ně neplatily. Jediné co, že jsem dostal 2 měsíce zdarma. Hned jak mi doběhne smlouva v r. 2017, přecházím k O2, které mi přes firemní odborovou organizaci nabídne za tu samou cenu mnohem víc. U T-mobilu jsem jako stávající zákazník nedostal nic navíc.
repkin: Tak ti nevím, tobě se zdá u T-mobilu neomezený tarif + 2gb net za 360kč hodně?
No je to přes odborovou organizaci, jak píšeš. Akorát bys teda nemusel čekat x měsíců než ti skončí stávající smlouva a můžeš přejít hned
Ještě se zeptám, jak se ten tarif jmenuje? oficiálně ho totiž nenabízejí (alespoň jsem ho nenašel). Děkuju.
A teď koukám, že nedoručení SMS byla chyba mezi mobilem a židlí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.