Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nainstalování webkamery

Od: janickaaa* odpovědí: 9 změna:

Zdravím. Mám menší problém a doufala jsem, že mi s ním někdo pomůžete. Nedávno jsem si pořídila nový počítač. Jenže na tom starém jsem měla nainstalované ovladače pro webkameru a CD s ovladači teď nemůžu najít, tím pádem na tom novém mi webkamera nefunguje. Snažila jsem se je najít i na internetu, ovšem bez úspěchu. Proto jsem se chtěla zeptat, jestli někdo nemáte webkameru, vzhledově vypadá jako "panáček" a k ní ovladače, nebo teda jen ty ovladače. Bohužel název, ani výrobce tam napsaný neni. Takže kdyby jste někdo věděl co s tim, byla bych moc vděčná. Předem děkuji. :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

troja*
hodnocení

0x

A kde je ten starý PC?

doplněno 08.11.08 19:56:

Ahoj Javecko ... nemáš od kamery krabičku, nebo něco jiného, návod, účtenku ... Ahojas Troja

hodnocení

0x

Ovládací panely/system/hardware/spravce zarizeni/ najit to nezname (kamera)/prave tl./vlastnosti/podrobnosti a překliknout na ID hardwaru. Podle toho zkusit stáhnout ovladače z google.com

a nebo projet pc programem EVEREST, ten ukáže co to je ;)

janickaaa*
hodnocení

0x

Stickmann USB Webcam 1.3MPixel

našla jsem na internetu její název, bohužel ovladače už ne.. :(

Udělej jednu z těch dvou věcí co jsem napsal, ideálně obě :)

janickaaa*

Zkoušela jsem udělat to první..Název je "USB/UNKNOWN"

Dál jsem si stáhla do počítače EVEREST ale v životě jsem ho nepotřebovala, takže nevím co s nim :-D:(

doplněno 09.11.08 14:36:

>>Zkoušela jsem udělat to první..Název je "USB/UNKNOWN"<< : tim pádem mi to nenašlo nic..

troja*

Ještě na nastavení - Video je podlouhlé okénko s nabídkou připojení Wcam - je tam něco?

doplněno 09.11.08 20:14:

ještě zkus tady: webkamery.heureka.cz/...

doplněno 09.11.08 20:20:

a tady s přeložením v Google a je tam i poznámka o cd drive - tygriceny.cz/...

Nedočetla jsi tu prví část do konce! Psal jsem ID hardwaru, cestu jsem ti taky psal, vim že název tam bude neznámé zařízení

janickaaa*

Jenže i když jsem překlikla na ID hardwaru tak se mi dole zobrazilo "USB/UNKNOWN"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]