Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám menší problém a doufala jsem, že mi s ním někdo pomůžete. Nedávno jsem si pořídila nový počítač. Jenže na tom starém jsem měla nainstalované ovladače pro webkameru a CD s ovladači teď nemůžu najít, tím pádem na tom novém mi webkamera nefunguje. Snažila jsem se je najít i na internetu, ovšem bez úspěchu. Proto jsem se chtěla zeptat, jestli někdo nemáte webkameru, vzhledově vypadá jako "panáček" a k ní ovladače, nebo teda jen ty ovladače. Bohužel název, ani výrobce tam napsaný neni. Takže kdyby jste někdo věděl co s tim, byla bych moc vděčná. Předem děkuji.
Stickmann USB Webcam 1.3MPixel
našla jsem na internetu její název, bohužel ovladače už ne..
Zkoušela jsem udělat to první..Název je "USB/UNKNOWN"
Dál jsem si stáhla do počítače EVEREST ale v životě jsem ho nepotřebovala, takže nevím co s nim
>>Zkoušela jsem udělat to první..Název je "USB/UNKNOWN"<< : tim pádem mi to nenašlo nic..
Ještě na nastavení - Video je podlouhlé okénko s nabídkou připojení Wcam - je tam něco?
doplněno 09.11.08 20:14:ještě zkus tady: webkamery.heureka.cz/...
doplněno 09.11.08 20:20:a tady s přeložením v Google a je tam i poznámka o cd drive - tygriceny.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.