Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám takový problém s Firefoxem. Stáhl jsem si ten nejnovější, protože ve verzi 25 se špatně zobrazovaly náhledy na Uložto. Už jsem měl dříve nainstalovanou poslední verzi, ale z více důvodů mi nevyhovovala, tak jsem se vrátil na 25, protože už od verze 26 byly některá nastavení jinak. No a teď jsem zjistil, že v okně správce stahování, který se teď jmenuje knihovna stránek je další podivnost. Z Uložto něco stáhnu a když v tom okně kliknu na staženou věc pravou myší otevře se nabídka. Jenže ve starší verzi se objevila možnost přejít na stránku stahování, a po kliknutí se tato stránka otevřela v novém okně. Tady je tato možnost sice také, ale jakmile se soubor stáhne, tak tato možnost jako jediná vybledne a nejde na ní kliknout.. Funguje pouze během stahování. U starší verze na to šlo kliknout i po stažení a do doby než se soubor smazal. Nevíte jestli s tím jde něco udělat? Děkuji.
Dobrý den, berte to jen jako informaci. Zkusil jsem ve Firefoxu stahování z Uložto a výsledek byl stejný jako u Vás - volba je neaktivní. Potom jsem stahoval (něco) ze stránky Adobe a volba je aktivní a "hodí" mě opět na stránku Adobe. Nastavení Firefoxu je stejné (všechny cookies povolené), tak to bude "kus od kusu" a bude to dáno stránkou, ze které se stahuje (patrně to některá neumožňuje). Zdravím!
Mám Firefox verze 40. Jinak, doplňků pro stahování je celá řada (což jistě víte). Také si tu stránku před stahováním můžete vložit do Záložek a po skončení stahování ji znovu načíst (Záložky editovat snad umíte).
Jedním kliknutím se tam v podstatě dostanete i z Historie (stránek). Takže ty Záložky nemusíte používat a jen tu Historii. Nebo, tedy, budete zkoušet různé verze Firefoxu, až třeba najdete tu správnou - uvažte, co je pro Vás rychlejší řešení a jak velký je to problém.
Děkuji za info. Asi to tak bude i když je to trochu divné. Zkusím se vrátit na nějaký Firefox starší verze od 26 nahoru.
Ano, já vím, že doplňků je spousta a i různi správci stahování. Ale bylo to jednoduché. Jedním kliknutím jsem tam byl.
Z historie to jde, ale když během stahování navštívím třeba 20 stránek, tak to musím hledat. Samozřejmě to jde, ale před tím to bylo daleko jednodušší. Ale ono toho je daleko víc co mě na novém Firefoxu vadí. Například na tom starém se mohl nastavit v nově otevřeném panelu počet náhledů navštěvovaných stránek. Já to měl 3x 3, ale mohlo to být třeba 5 x5, 3x 4 ap. Teď ať nastavím jakékoli číslo objeví se mi pokaždé 2 řádky x 4 sloupce. O dalších věcech se nezmiňuji, je toho víc. Ale je pravda, že mám také prohlíčeč Pale Monn, který jede na jádru Firefoxu a tam to funguje postaru. Ten prohlížeč jsem měl pouze v angličtině, protože jsem měl starou verzi Firefox. Ale pokud je nová verze Firefox, tak se dá jednoduše doinstalovat do Pale Monn čeština. Byl jsem zvyklý hlavně na ten Firefox, proto ten dotaz. Ale pro to stahování přejdu na PM a bude to.
Tak to bohužel taky nejde. Když to tak udělám, tak mě to vyhodí nabídku na znovustažení (okno s výběrem složky uložení), ale nikoli přímo tu stránku. A navíc jsem zjistil, že to je vybledlé i ve chvíli stahování, takže je to prakticky nepoužitelná možnost. Pak ale nevím proč tam je. Možná se musí něco nastavit, ale nevím kde a co.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.