Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Notebook ASUS X751M ,Mám ho asi dva roky a celkem spokojenost až dodnes. Pokud chci napsat nějaký text tak naskakují nejrůznější nesmysly =px ,pokud chci smazat naskočí nejdřív znak paragrafu,víc než dvě písmena to nenapíše správně .Vypnuto zapnuto , restartováno co více se s tím dá udělat? Máte někdo podobnou zkušenost nebo radu , díky.
Dobrý den, přesnou radou si jistý nejsem, ale mohl by to způsobovat nějak "šupák" v NTB - zkuste použít antivir. Zdravím!
pas . jenom pro informaci. Kamarádka měla stejný problém na NTB s OS WIN-8 a prý tam byl nějaký vir, trojan nebo malware a po odstranění měla už klid. Ovšem, když tomu nevěříte, tak to už není můj problém.
Většinou je to nečistota v klávesnici, odstraňuje se to hodně blbě. Ověřit se to dá připojením externí USB klavesnicí, pokud bude psát správně tak se nejspíš o vir nejedná, osobně jsem se s virem co dělá takové ptákoviny nesetkal, za to klávesnic co píší nesmysly díky miniaturnímu prskanci třeba od koly nebo kafe, jsem řešil nepočítaně
Co s tím dál? Dál je to na šikovné ruce a velikou hromadu trpělivosti. Demontovat klávesnici, rozebrat tlačítko po tlačítku, vyndat kontaktní folii, omýt, vyušit a zase složit.
Nebo zakoupit novou...
Už několik klávesnic jsem s úspěchem vyčistil, jen je to velká piplačka. Jinak klávesnice lze výhodně koupit např. na Aliexpressu, ale bohužel nemají CZ verze a ne vyždy je možné prohodit tlačítka s diakritikou ze staré, protože nemusí být úplně totožný úchyt, pak nezbývá než se vrátit ke klasice - samolepky.
To samé měl souseduv chlapec-Pletl si klavesnici s jídelním táckem.Pod klavesnici drobky z brambůrek špína a humus.Po vyčištění v servisu vše-OK.Může to být také Vírem jak zde již psáno,ale spíše to bude třeba dát vyčistit když to nepomůže tak vyhodit.Jeli to špínou a humusem tak většinou majitel je movitý a nějak mu to je jedno a vyhodí co není funkční.
Nezapomeňte dobré rady ohodnotit to nemyslim sebe mě je to jedno jen od někoho mě hodnocení těší a od někoho ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.