Nejste přihlášen/a.
Dobry den, dnes mi nefunguje postovni klient email@seznam.cz, nikdy zatim nebyl problem. Nevi nekdo proc nastal vypadek? Salo se to jeste nekomu?
"email@seznam.cz" není poštovní klient, ale elektronická adresa. Používáte-li e-mailového klienta (= program pro příjem a oedsílání e-mailů), uveďte který.
Jestli jde o problém s přihlášením, zkontrolujte si, jestli správně zadáváte přihlašovací jméno a heslo (nemáte např. zapnutý CapsLock?), případně zkuste chvilku počkat, jestli nejde o momentální výpadek na straně poskytovatele.
Do vcerejska mi "pk" fungoval normalne i v nastaveni na tabletu (nastaveno od zacatku IMAP), ale ted si prichozi email prectu pouze v domacim Emailu od Seznamu (na www.Seznam.cz). Vzdycky mi piplo upozorneni post.kl. v tabletu a email se dal precist jednoduse po kliknuti na ikonku @. Dnes to prestalo fungovat, vsechno nastaveno porad stejne.
Emailovy klient od Seznamu (na prijem a odeslani emailu) ma nejaky specificky nazev? Rikam mu poštovni, ale mozna to neni spravny vyraz zatim nic, tak nevim, co se povrtalo.
Dobrý den, záleží jaký máš prohlížeč. Jestli Google chrome tak se podívej v pravém rohu nahoře Přizpůsobit a ovládat> další nástroje> rozšíření. Tam se podívej jestli máš aktivní Seznam Lištička-Email. Někdy to vypadne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.