Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postovni klient

Od: klient odpovědí: 5 změna:

Dobry den, dnes mi nefunguje postovni klient email@seznam.cz, nikdy zatim nebyl problem. Nevi nekdo proc nastal vypadek? Salo se to jeste nekomu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

isteron
hodnocení

0x

Mne sa stránka seznam.cz zobrazila hneď , ale nemám tam založený účet, tak ma to ďalej nepustilo. Aj stránka zoznam. sk mi išla normálne.

iz*
hodnocení

0x

"email@seznam.cz" není poštovní klient, ale elektronická adresa. Používáte-li e-mailového klienta (= program pro příjem a oedsílání e-mailů), uveďte který.

Jestli jde o problém s přihlášením, zkontrolujte si, jestli správně zadáváte přihlašovací jméno a heslo (nemáte např. zapnutý CapsLock?), případně zkuste chvilku počkat, jestli nejde o momentální výpadek na straně poskytovatele.

klient
hodnocení

Do vcerejska mi "pk" fungoval normalne i v nastaveni na tabletu (nastaveno od zacatku IMAP), ale ted si prichozi email prectu pouze v domacim Emailu od Seznamu (na www.Seznam.cz). Vzdycky mi piplo upozorneni post.kl. v tabletu a email se dal precist jednoduse po kliknuti na ikonku @. Dnes to prestalo fungovat, vsechno nastaveno porad stejne.

doplněno 29.07.16 19:19:

Emailovy klient od Seznamu (na prijem a odeslani emailu) ma nejaky specificky nazev? Rikam mu poštovni, ale mozna to neni spravny vyraz :) zatim nic, tak nevim, co se povrtalo.

hodnocení

0x

Dobrý den, záleží jaký máš prohlížeč. Jestli Google chrome tak se podívej v pravém rohu nahoře Přizpůsobit a ovládat> další nástroje> rozšíření. Tam se podívej jestli máš aktivní Seznam Lištička-Email. Někdy to vypadne.

klient
hodnocení

Tak Seznam pry zase neco "vylepsoval" (čili prevrtaval), tak to musim nastudovat v napovede podpory S. Zatim diky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]