Nejste přihlášen/a.
Hledám zkratku pro windows 8 pro zobrazení metronabídky aplikací, ke které se dostanu přes Start obrazovku a pak kliknutím na šipičku dole
Jestli dobře rozumím, tak chcete mít hotkey na seznam aplikací? Nevím o tom, že by byla, ale šel bych na to jinak.
Vytvořil bych zástupce, který odkazuje na:
%windir%explorer.exe shell:::{4234d49b-0245-4df3-b780-3893943456e1}
a na něm bych aplikoval hotkey, jaký si sám zvolíte ...
Pokud rád hotkeys, tak :
Díka za tohle, to je taky určitě užitečné, já jsem chtěl ale přesně seznam těch aplíkací, jak jsem psal (Win, Aplikace šipečka dole / nebo Win, Tab, mezera) vč metro apliací
Vždyť to dělá přesně to, co jste chtěl?! Win -> tab -> mezera. Nerozumím Vám
Zde jsem Vám udělal i videonávod : sendvid.com/...
Nejdříve klasickým způsobem ukážu, že je 72 ikon (nejdřív jsem zkoušel různá řazení, zda se někde nenapíše stav celkem)
Pak jdu na plochu, kde vytvořím zástupce, který odkazuje na explorer shell:::{4234d49b-0245-4df3-b780-3893943456e1}
neboli seznam aplikací. Ten poté pojmenuji Aplikace a spustím. Otevře se okno Applications, kde označím všechny ikony, abych Vám ukázal, že je jich 72.
Vytvoření klávesové zkratky Ctrl+Alt+W a její odzkoušení už je poté jen třešínkou na dortu .
PS: Návod jsem tvořil na Windows 2012 server, ale na W8 to funguje taky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.