Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upgrade na Win 10

Od: zil odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chci stáhnout upgrade z Win 7 na Win 10. Při kliknutí na ikonu stáhnout win 10 se mi objeví nové okno ve kterém však nic není. A mělo by být stažení win 10. Nevíte někdo co s tím? Zřejmě mám něco nastaveno jako blokova..děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

0x

A co odsud microsoft.com/...

Taky nic?

zil
hodnocení

stažení ok, instalace pomocníku taky ok. Při spuštění mám pouze bílé okno, žadný text

mtan
1) Spusťte si Windows Update a updatujte si system Win 7. Nejspíše Vám chybí posledních pár aktualizací. Já si třeba WinUpdate vypínal a pak stahoval třeba i 64 aktualizací.
2) Nyní zkuste znovu klasicky aktualizovat na Win 10, pokud to nepůjde, stáhněte si instalátor z oficiálních stránek Windows. Nebo zadejte na Google "jak aktualizovat na win10" určitě Vám vypadne přesný postup i s odkazy...
Pozn.
Bez ohledu na to, jak máte stávající systém zasekaný nepotřebným SW, počítejte minimálně s 20% zpomalením. Již jsem aktualizoval stolní počítače, notebooky, i windows mobile na telefonech a ve všech případech se chod systému zpomalil, na starších zařízeních byly problémy s ovladači. Na mém super PC dělu z asi před 10 lety, které ještě dnes utáhne nejnovější hry s min. detaily plynule jsem nemohl nainstalovat originální grafické ovladače, pomocí kterých jsem mohl ovládat chod ventilátorů. Výrobce skončil s podporou u Win8... smůla, člověk by řekl, že je to skoro to samé. Musel jsem použít ovladače od Windows a ovládání ventilátorů řešit jiným SW, který mi tak zbytečně zas.rá systém a brzdí rychlost.
Toť ode mne vše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]