Nejste přihlášen/a.
Přátelé,
mám následující problém. Při startu PC se mi před načtením plochy zobrazí výběr uživatelských účtů. Přitom mám pouze jeden uživalelský účet (administrátor) a bez hesla. Vše fungovalo bez problémů (Po zapnutí PC se spustil až na plochu) do minulého týdne. Nic jsem nepřenastavoval, pouze proběhla aktualizace a nainstaloval jsem si 2 programy - Ccleaner a NERO 10. Mám Windows 7.
Zřejmě to bude nějaká hloupost, ale nemohu na to přijít.
Děkuji za rady.
Předpokládám "optimalizaci" přes CC - nastaví tak doporučené spouštění vč. přihlašovací ikonky pro bezpečnost...
Nastavení se dělá v "Ovládací panely-uživatelské účty" - Můžete zkusit nastavit
zkuste :
klávesy WIN+R , do pole "spustit" napište "control userpasswords2" stistknout OK
Otevře se "uživatelské účty" - odškrtnete "Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo" - ok, heslo, ok, restart
jj- NERO jsem si na svém PC udržel snad týden - šlo komplet pryč... Zřejmě se při instalaci vytvořil další účet (netuším důvod) - zajímavé že?
Děkuji za odpověď. Než jsem sem psal o radu, zkoušel jsem nastavení změnit přes uživatelské účty. Ale nikde jsem tuto možnost neviděl. Přikládám obrázek možností.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.