Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší ochrana pc zdarma

Od: blk88 odpovědí: 8 změna:

dobrý den, prosím, mám dotaz-jaká je nejlepší ochrana pc?- avast, avg? nebo i jiné? mám ještě na 18 dní kaspersky. děkuji za radu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trevor*
hodnocení

1x
Doporučuji avast nebo Aviru

hodnocení

0x

Každej ti bude chválit to svý, s čím je spokojenej.

Já používám Comodo. Spokojenost maximální.

hodnocení

0x

Tak Comodo Internet Security jsem tak rychle odinstaloval jak rychle jsem to nainstaloval. A už to nechcu ani vidět.

eulalie*
hodnocení

0x

Já mám Avast free na jednom záložním NTB, na druhém hlavním NTB mám jeho placenou verzi. Nepoznala jsem rozdíl, akorát v ceně, no. Měla jsem placeného Kasperského, už nemám. Pak mám ještě free advantage system care, to taky cosi vyčistí. Mně ty antiviry připadají všechny na jedno brdo.

hodnocení

0x

Já mám zapnutýho Defendera, aby se neřeklo, a to mi stačí. Jednou za čas projedu počítač ESET Online Scannerem, který je zdarma, a už dlouho je čistý.

pc*
hodnocení

0x

Dobrá záloha systému to spraví.

Acronis True Image v češtině (stačí cd verze) vám ji udělá pohodě a nemusíte řešit antivir.

dl2.acronis.com/...

hodnocení

0x
Protože nepíšeš že by antivirak musel být za každou cenu zdarma, nedá mi to abych nevzpomněl na staré zlaté časy kdy jsem se pohyboval ve Warez komunitách. To nejlepší a skutečně bezkonkurenční co se tenkrát dalo ukrást byl Norton internet security. Proti tomu byl i tehdy nejpopulárnejší NOD slabý čajíček. Dneska jedu na Comodo protože jsou tradiční výrobci firewallů a dobrý firewall sám o sobě je stokrát lepší než špatný antivir.

uzivatel
hodnocení

0x

Já používám Windows Defender a přibližně 1 měsíčně zapnu Eset Online Scanner. A stačí mi to. Záleží taky, co na počítači děláte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]