Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Neumím z mobilu stáhnout fotky do notebooku.Je jednoduchy způsob jak to udělat?Pokud né prosím o postup,který je pro blbce.Děkuji.
Dobrý den. Já to dělám tak, že po propojení s PC otevřu složky mobilu a najdu kde jsou fotky. Ty co vyfotím jsou ve složce DCIM popř. v jiných složkách. Kliknu pravou myší na fotku a v roletce vyberu odeslat. Nabídnou se mi složky v PC, vyberu tu do které to chci a odešlu to. Např. do dokumentů a tam odtud třeba někam jinám, už v rámci PC.
Stačí připojit mobil k NB kabelem a otevřít ho jako další disk. Pak už jenom najít složku, ve které jsou fotografie uloženy a zkopírovat nebo přesunout tam, kam v NB chci.
Mám SIII mini a Kies nepotřebuji.
Používám mobil minimálně, nepotřebuji žádný program. V NB se poprvé taky ukázal jako fotoaparát, ale stačilo ho připojit do jiného USB.
rada ladinpraha a gamapolis platí pro slušně vychované mobily...pokud máte samsung /jako já/,jste asi dost v lokalitě úplně stranou civilizace...samsung vyžaduje soft samsung kies a to je strašný zmetek program...jediný jiný program,který jsem našel a trochu se samsungy mluví,je myphoneexplorer,ale starší verze. ty nové mají snahu přiinstalovat spoustu balastu.
Jojo, kdysi jsem to resil pres KEIS.
Pak jsem nasel jsem jen ovladac k USB ale to jsem nezkousel (ale sel by na netu dohledat).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.