Nejste přihlášen/a.
Prosím, poraďte. Při dělání pořádku u PC jsem odpojila všechny kabely a pak jsem opět zapojila jen ty, které jsou používatelné. Jenže po opětovném puštění mi sice PC normálně pracuje, ale nejdou mi nainstalovat některé programy, které jsem tam měla. Stáhne se to, na ploše je ikona staženého souboru, ale program nejde spustit. Po kliknutí na spouštěcí soubor se nic neděje. Normálně ale jsou všechny položky vidět v nainstalovaném souboru. Když jsem najela na Zařízení a tiskárny, tak mi to u kategorie Stolní počítač píše: Microsoft ASATAP adaptér - Toto zařízení nelze spustit. (Kód 10) a svítí tam žlutý trojúhelník. Přitom ve Správci zařízení je napsáno: Ovladač tohoto zařízení je aktuální. Můžete mi někdo poradit, co s tím? Mám W7. Nejsem velký znalec PC, pouze uživatel, tak jestli by to šlo, můžete mi poradit trochu srozumitelně? Děkuji moc za radu.
Mám takový tušení, že jste si sama odpověděla:
Při dělání pořádku u PC jsem odpojila všechny kabely a pak jsem opět zapojila jen ty, které jsou používatelné.
Zřejmě kabel tiskárny není zapojený (proto správce píše správné ovladače, ale nelze zařízení použít).
Otázkou je, jaký pořádek jste dělala.(ale to my nevíme)
No, tím pořádkem jsem myslela, že jsem odstavila stolek s PC a luxovala za ním. Také tam je množství kabelů (PC, video, TV ...). Chtěla jsem ty kabely sepnout. Video už nepoužíváme, proto jsem ten kabel dala pryč a znovu zapojila všechny ostatní. Všechno jde v pořádku i tiskárna, jenom PC hlásí, že má nějakou chybu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.