Nejste přihlášen/a.
Který Webový prohlížeč -dá na Plochu zástupce -Web.stránky tak když na ploše na toho zástupce kliknu myši vyjede stránka jako to má Internet Explorer (Viz obrázek-kde se to dá udělat.)Hledám jiné Web.prohlížeče s touto funkci-Vytvořit zástupce stránky na Ploše PC.Děkují za návrhy takových prohlížeču zda takové jsou..?. .Hezký den.
Mám Win.10
Proč na ploše? Od toho je lišta záložek, pod taskbarem
Já tam má jen ikony, aby se jich vlezlo víc, ale název jde pravým myšítkem ve vlasrnostech upravit - já je vymazal.
Ano lištu mám znám,ale mám na ploše složku nápis Video na ploše na ni kliknu a mám tam ikony filmu, videa na YouTube viz obrázek kde když rozkliknu složku serialu tak tam je spousta dokazu-ikon klik na ně a vyjede film na YouTube jak bych dal do lišty tak abych to dlouho nehledal třeba 50-ikon filmu odkazy.Proto na plochu !-také děkují-Hezký den
Můžete si jednoho libovolného zástupce namnožit a po otevření okna - vlastnosti do něj vložit požadovanou adresu. Je to sice o pár kliků pracnější, ale jde to.
ten odkaz je univerzální. Není to podmíněno, že bude spuštěný vždy v IE ve kterém byl vytvořen. Spustí se v defaultním prohlížeči. Pokud si stáhnete jiný a řeknete mu, že má být výchozí, tak všechny tyto záložky (i staré) se prostě spustí v něm.
Nejde mi o záložky atd.. ale vytvořit přímo zastupce na plochu třeba v Mozilla Firefox .Je mi jasné když mám zástupce ikona na ploše vytvořená Internet Exploreru a budu mít nastaven Edge(WIN 10)jako výchzí prohlížeč tak mi to vyjede v Edge ale na plochu jsem to dal v Exploreru jak na obrázku.Příklad něco se mi zalíbi na stránce tak vyjedu Explorer a uložím stránku na plochu kde se mi zobrazí ikona(To je odkaz)Takový vyhledavač jiný hledám co mi to také odešle na plochu a bude tam ikona.Jinak děkují za odpověď.
Edge mi toho zástupce na plochu ikonu neudělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.