Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Webový prohlížeč - odkazy na ploše

Od: planetka* odpovědí: 6 změna:

Který Webový prohlížeč -dá na Plochu zástupce -Web.stránky tak když na ploše na toho zástupce kliknu myši vyjede stránka jako to má Internet Explorer (Viz obrázek-kde se to dá udělat.)Hledám jiné Web.prohlížeče s touto funkci-Vytvořit zástupce stránky na Ploše PC.Děkují za návrhy takových prohlížeču zda takové jsou..?. .Hezký den.

doplněno 08.08.16 12:55:

Mám Win.10

Webový prohlížeč - odkazy na ploše

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pc*
hodnocení

3x

Proč na ploše? Od toho je lišta záložek, pod taskbarem

Já tam má jen ikony, aby se jich vlezlo víc, ale název jde pravým myšítkem ve vlasrnostech upravit - já je vymazal.

Webový prohlížeč - odkazy na ploše #2
planetka*
hodnocení

Ano lištu mám znám,ale mám na ploše složku nápis Video na ploše na ni kliknu a mám tam ikony filmu, videa na YouTube viz obrázek kde když rozkliknu složku serialu tak tam je spousta dokazu-ikon klik na ně a vyjede film na YouTube jak bych dal do lišty tak abych to dlouho nehledal třeba 50-ikon filmu odkazy.Proto na plochu !-také děkují-Hezký den

Webový prohlížeč - odkazy na ploše #3

veronica
hodnocení

2x

Můžete si jednoho libovolného zástupce namnožit a po otevření okna - vlastnosti do něj vložit požadovanou adresu. Je to sice o pár kliků pracnější, ale jde to.

planetka*
hodnocení

+Veronica- to je ono ! o této funkci jsem vůbec nevěděl.Je to pracnější,ale to mi nevadí hlavně ,že to jde a ikona je na ploše.Tak to jsem si myslel,že to jde jen do lišty ,záložky,oblibené...atd udělala jste dědečkovi radost moc dík za návod.Hezký den.*smich* (Také dík všem tady za rady).

hodnocení

1x

ten odkaz je univerzální. Není to podmíněno, že bude spuštěný vždy v IE ve kterém byl vytvořen. Spustí se v defaultním prohlížeči. Pokud si stáhnete jiný a řeknete mu, že má být výchozí, tak všechny tyto záložky (i staré) se prostě spustí v něm.

planetka*
hodnocení

Nejde mi o záložky atd.. ale vytvořit přímo zastupce na plochu třeba v Mozilla Firefox .Je mi jasné když mám zástupce ikona na ploše vytvořená Internet Exploreru a budu mít nastaven Edge(WIN 10)jako výchzí prohlížeč tak mi to vyjede v Edge ale na plochu jsem to dal v Exploreru jak na obrázku.Příklad něco se mi zalíbi na stránce tak vyjedu Explorer a uložím stránku na plochu kde se mi zobrazí ikona(To je odkaz)Takový vyhledavač jiný hledám co mi to také odešle na plochu a bude tam ikona.Jinak děkují za odpověď.

doplněno 08.08.16 13:35:

Edge mi toho zástupce na plochu ikonu neudělá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]