Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký větrák na procesor?

Od: samalamadumalam odpovědí: 5 změna:

Zdravím, vlastním procesor AMD FX-4300 3,8 Ghz a jak nastalo léto tak jako vždy procesor dělá hrozný hluk. Bylo mi řečeno že základní vetráky u procesorů AMD jsou větráky hlučné a tak trošku i neefektivní. Kamarád mi tedy doporučil tento czc.cz/... , říká že je velmi dobrý výkonný levný a tichý. Chtěl bych se zeptat pokud neznáte snad eště lepší větrák za podobno cenu (tak do 600 kč) a k tomu mi eště na obchodu czc doporučili nějákou tu pastu. Procesor má patici AM3+.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trevor*
hodnocení

2x
Zdravím, vzal bych tento czc.cz/... a pastu tuhle czc.cz/... .
samalamadumalam
hodnocení

Taky jsem se na něj koukal, děkuji! Rozhodl jsem se že bych mohl jít i nad těch 6 stovek a tak bych se eště zeptal co si myslíte o tomto czc.cz/... a popřípadě jestli ta pasta kterou jste poslal by šla uplatnit i na tento

trevor*
Ten co jste poslal je téměř stejný akorát bude trošku tišší protože ma maximální rychlost 1600 otáček za minutu ten co jsem poslal já má max 2000 otáček. Ale chladit budou stejně a ten váš možná o pár stupňů lépe. Je to celkem jedno. Pasta je na všechny procesory i chladiče. Úkol té pasty vlastně je aby vyplnila nerovnosti chladiče a procesoru a přenášela teplo. Ta mx-4 stačí, je to velmi kvalitní pasta za ty peníze a mě snížila teplotu o pár stupňů než ta původní co mi tam dalo czc při stavení pc.

8g8ce
hodnocení

0x

czc.cz/...

Mám 2 roky na I5-2500K přetaktováno na 4,6Ghz a paráda. Stále tichý. Hlavně bych doporučil, aby měl 120mm větrák.

trevor*
Ano, tohle je dobrý chladič, ale jestli nebude tazatel taktovat tak je to zbytečné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]