Nejste přihlášen/a.
Zdravím, vlastním procesor AMD FX-4300 3,8 Ghz a jak nastalo léto tak jako vždy procesor dělá hrozný hluk. Bylo mi řečeno že základní vetráky u procesorů AMD jsou větráky hlučné a tak trošku i neefektivní. Kamarád mi tedy doporučil tento czc.cz/... , říká že je velmi dobrý výkonný levný a tichý. Chtěl bych se zeptat pokud neznáte snad eště lepší větrák za podobno cenu (tak do 600 kč) a k tomu mi eště na obchodu czc doporučili nějákou tu pastu. Procesor má patici AM3+.
Taky jsem se na něj koukal, děkuji! Rozhodl jsem se že bych mohl jít i nad těch 6 stovek a tak bych se eště zeptal co si myslíte o tomto czc.cz/... a popřípadě jestli ta pasta kterou jste poslal by šla uplatnit i na tento
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.