Nejste přihlášen/a.
Měl jsem internet od UPC. 30.11. končí smlouva a budu vracet modem. Nyní jsem se přestěhoval do jiného bytu a je zde také zavedeno UPC ale bez modemu. Takže sem si půjčil modem z druhého bytu a internet mi jede. Koncem listopadu ale musím modem vrátit.
Bude mi fungovat internet když si zakoupím jiný modem nebo musím mít přímo originální modem od UPC?
Zdravím,
UPC má speciální kabelový modem. Ten starý musíte vrátit, jinak budete od UPC pokutován 5000Kč. Nový koupíte buď zase od UPC nebo i můžete sehnat jinde, musí to ale být modem pro kabelové připojení, nejlépe ten samý typ, jako má UPC. S koncem smlouvy, ale UPC vypne i internet pro Vás, takže ikdybyste ještě mel ten starý, internet Vám nepojede. Pokud jste byl s UPC spokojen, udělejte si s nimi novou smlouvu a modem si od nich kupte nebo pronajměte. Jinak zkuste jiného poskytovatele internetu např. přes pevnou linku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.