Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modem od UPC

Od: heterak® odpovědí: 1 změna:

Měl jsem internet od UPC. 30.11. končí smlouva a budu vracet modem. Nyní jsem se přestěhoval do jiného bytu a je zde také zavedeno UPC ale bez modemu. Takže sem si půjčil modem z druhého bytu a internet mi jede. Koncem listopadu ale musím modem vrátit.

Bude mi fungovat internet když si zakoupím jiný modem nebo musím mít přímo originální modem od UPC?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lemuralie*
hodnocení

0x

Zdravím,
UPC má speciální kabelový modem. Ten starý musíte vrátit, jinak budete od UPC pokutován 5000Kč. Nový koupíte buď zase od UPC nebo i můžete sehnat jinde, musí to ale být modem pro kabelové připojení, nejlépe ten samý typ, jako má UPC. S koncem smlouvy, ale UPC vypne i internet pro Vás, takže ikdybyste ještě mel ten starý, internet Vám nepojede. Pokud jste byl s UPC spokojen, udělejte si s nimi novou smlouvu a modem si od nich kupte nebo pronajměte. Jinak zkuste jiného poskytovatele internetu např. přes pevnou linku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]