Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrázky z ip kamery na web

Od: frkotou* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,
mám ip kameru, která neumí posílat obrázky přes ftp na web (sweb.cz). Mám to vyřešené tak, že na netbooku, který nepoužívám mám nainstalovanou aplikaci ispy. Netbook tak musí stále běžet. Chtěl bych se zeptat, jestli by to šlo vyřešit jinak bez netboooku, jestli na internetu existuje nějaká online služba, která by mi z rtsp streamu té kamery posílala pravidelně snímek každých 30 sekund přes ftp na web.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

napište sem co je to za ip kameru... zatím jsem snad neviděl model který by neuměl sám posílat fotky na ftp

doplněno 22.07.16 19:44:

hmm...

Mám prakticky stejnou ip kameru. Teď jsem si stím skoušel hrát a taky jsem to nerozchodil.

Takže už vím která kamera neumí nahrát obrázek na ftp :)

Možná zkusit aktualizovat fw a třeba v novější verzi to bude chodit.

frkotou*
hodnocení

Je to nějaký čínský noname. V nastavení sice ftp je, ale nedělá to nic.

Obrázky z ip kamery na web
Obrázky z ip kamery na web #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]