Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WIN nebo ANDR v tabletu

Od: mmarek odpovědí: 2 změna:
Ahoj.
Jsem na cestách, používám tablet s mobilním tarifem internetu. Vyřizování, komunikace, internet... Nemám PC, nevyužiji ho.
Měl jsem tablet s Androidem. Teď mám dokonalejší s Win10. Nemohu tomu přijít na chuť. Před tím Win v PC - paráda. V tabletu?
Jsem jen líný nebo jde o zvyk nebo jsem tupý?; Android mi přišel k mým potřebám pohodlnější, svižnější. Řekne mi někdo výhody a proč mít v TABLETU k mým skromným potřebám Win nebo Andr?
Lze někde překonfigurovat OS v tab? Za jakou cenu?
Děkuji za názory a za radu či ponaučení.
Díky, Marek.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

1x
Jde o zvyk. Android je uživatelsky přívětivější.
Změna OS na Android není možná.
Někteří výrobci prodávají stejný model s widlema i s androidem. V takovém případě není problém přehrát ROMku za Androidovou. Možná bys uspěl i v komunitě cyanogen módů ale v obou případech by pak byly asi problémy se zárukou. Jediná výhoda tabletu s widlema proti androidu je v lepší komunikaci s ostatníma windousema v baráku ale když píšeš že notebook nevyužiješ, tak je to pro tebe výhoda na nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]