Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paypal připojení

Od: jirda27* odpovědí: 7 změna:

Zdravím všechny,nazobrazuje se mě tak 3dny stránka paypal na přihlášení.Píše mě,tento veb není dostupný.Tak nevím jestli to může být u mne,nebo stránky nefungují.Nemá někdo poznatek? Jirka

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x
Www.paypal.com přihlášení funguje.

jirda27*
hodnocení

Tak to nechápu,kde je pes zakopaný.Díky za pomoc,ale když použiji odkaz je to stejné.Tento web.není dostupný,nějak tak pořád stejný.Pokoušel jsem Google,Mozillu F. Exploler,který běžně nepoužívám,vypnout antivir.Také 3 PC apořád nic stejné.

Díky Jirka

Paypal připojení
rv*

Můžete to mít zakázané u vás na routeru - ale kdo by to dělal?

jirda27*
hodnocení

V Routeru jsem nebyl tak 2roky.tak během měsíce jsem na účet (paypal) běžně chodil.Vypnul jsem Wifi na mobilu a stránka načetla.Tak je jasné,že máte pravdu,bude to Rauter nebo někde správce.Nevím co bych měl na rauteru nastavit ,aby to šlapalo.Je to "ASUS WL-520GC" Vůbec nechápu co se přihodilo díky moc .Jirka

rv*

Podíval bych se, co mám nastaveno u routeru v DNS - nesmí tam být www.paypal.com. Pak někde bude security nebo access a tam se podívat, není-li paypal zakázaný. A nebo zresetovat router do továrního nastavení - myslím, že asus na to měl vzadu otvor? a provést základní nastavení znovu. Ještě předtím bych ale zkusil připojit PC přímo bez routeru a jestli se problém vyřeší (kabel, který je připojen do WAN na routeru připojit přímo do PC).

jirda27*
hodnocení

Tak jsem vynechal rauter a nic se nezměnilo,tak to bude ještě před rauterem.Mám bezdrátové připojení tak jsem psal správci,asi je na dovolené prostě to budu řešit s ním.Moc díky za pomoc Jirka

jirda27*
hodnocení

Zdravím,tak je to ještě složitější.Udajně mě někdo změnil DNS,tak vlastně jdu někam jinam nežli na "paypal" a

stránka je bloknutá.Protože mám veřejnou IP tak je riziko větší.Tohle je pro mne velký ořech,co s tím. Jirka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]