Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,nazobrazuje se mě tak 3dny stránka paypal na přihlášení.Píše mě,tento veb není dostupný.Tak nevím jestli to může být u mne,nebo stránky nefungují.Nemá někdo poznatek? Jirka
V Routeru jsem nebyl tak 2roky.tak během měsíce jsem na účet (paypal) běžně chodil.Vypnul jsem Wifi na mobilu a stránka načetla.Tak je jasné,že máte pravdu,bude to Rauter nebo někde správce.Nevím co bych měl na rauteru nastavit ,aby to šlapalo.Je to "ASUS WL-520GC" Vůbec nechápu co se přihodilo díky moc .Jirka
Podíval bych se, co mám nastaveno u routeru v DNS - nesmí tam být www.paypal.com. Pak někde bude security nebo access a tam se podívat, není-li paypal zakázaný. A nebo zresetovat router do továrního nastavení - myslím, že asus na to měl vzadu otvor? a provést základní nastavení znovu. Ještě předtím bych ale zkusil připojit PC přímo bez routeru a jestli se problém vyřeší (kabel, který je připojen do WAN na routeru připojit přímo do PC).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.