Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miranda - nejde změnit skin

Od: seuss* odpovědí: 2 změna:

Zdravim, mam takovy problem. Nedari se mi zmenit skin me mirandy. Pred par dny jsem na ni presel z qipu.
Mam mirandu 0.7.12 Unicode, Modern Contact List plugin jsem si instaloval dle navodu (aby bylo mozne zmenit skiny). Stahl jsem si skin Aera, dle navodu rozbalil do adresare mirandy. Mam vse jak ma byt, jedna se o hodne jednoduchou vec, ovsem z nejakeho duvodu se mi v options nezobrazuje polozka: Vlastni upravy, kde si muzu skin nastavit. Jednoduse tam polozku Vlastni Upravy nemam, proto mi nejde v dusledku zmenit ani skin...
Budu vdecny za rady.. evidentne delam neco spatne, protoze ten samy problem mam i na druhem pc...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Zřejmě ti bude chybět některý z dalších pluginů, protože u mne změna skinů funguje.

Skin musí mít příponu msf a musíš ho nakopírovat nikoliv do kořenového adresáře Mirandy, ale do složky skiny

Podívej se, jestli máš v pluginech knihovny:

menuex.dll, popup.dll, tabsmm.dll

myslím si, že ten poslední je pro možnost skinů nejdůležitější, ale jistě to nevím, mám jich doinstalovaných větší počet

doplněno 09.11.08 00:15:

Jinak si můžeš prohlédnout českou stránku Mirandy miranda-easy.net/...

najdeš tam všechno potřebné, pluginy, skiny...s popisy k čemu který plugin slouží

seuss*

naisntaloval jsem si novejsi verzi mirandy a pluginy i skiny mi fungujou tak jak maji. Tedka kdyz uz sem mirandu pochytil, tak si myslim, ze jsem nemel deaktivovanej clist_ classic.dll. Tzn. ze mi bezel zaroven tenhle a zaroven i clist_modern.dll, coz se jim asi nelibilo a proto mi tam nic neslo... V ty novy verzi sem si toho vsiml, tak jsem po pridani clist_modern.dll deaktivoval clist_classic.dll a bylo to vsechno ok...

jinak diky, z ty stranky taky cerpam, ale na zahranicnich je toho (vzdy) mnohem vic... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]