Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

W7 - W10, co se stane když?

Od: kubinec® odpovědí: 7 změna:

prosím vás, cca rok mi při každém spuštění PC vyskakuje hláška, ať si nainstaluji W10,nepřemýšlel jsem nad tím, ted když zbývá asi 9 dní, začínám přemýšlet, zda bych se na to vybodnul, stane se něco z PC? bude fungovat normálně dál?

stejně k němu nemám disky s OS W7, nebo je nepotřebuji?

děkuji

W7 - W10, co se stane když?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trevor*
hodnocení

0x

Jediné co se stane bude že za těch 9 dní bude Windows 10 placený. Počítač vám bude fungovat dál jako to bylo do teď :)

hodnocení

uff, já myslel, že nebude už proste fungovat *uf*

hodnocení

0x

Na upgrade na W10 potřebuješ jen legální W7, nebo 8, kterou máš v PC už s ním koupenou. Čím méně zasekanej OS všema možnejma programama, tím lépe. Tak do toho!

fran56ris*
hodnocení

0x

Nestane se nic.Pokud W 10 nebude vyhovat,je možné si PC vrátit do měsíce na původní W 7.Je tam na to v menu složka,která po 60.dnech zmizí a odinstaluje se možnost návratu (old.vindows).

Ovšem jednou podpora W 7 skončí,takže stejně nezbude než přejít na novější.Čím dříve si človek zvykne ,tím lépe.Ono se dá jezdit i z Tatrou 57 s mechanickými brzdami,že.

Nebo vytvořit kompletní zálohu na externí HDD.Jak?na to je plný internet návodů.

hodnocení

a teď koukejte co mi vyjelo za zprávu na notasu od manželky

nejdříve mi to tam rok hlasí nainstalujte si W10 a tento týden mi vyskočilo toto upozornění, mám to nechat "plavat" nebo to nějak řešit?

W7 - W10, co se stane když? #2
fran56ris*

Tak nezbývá než nechat vše při starém.Zřejmě výrobce NTB neaktulizoval BIOS,u starších typů je to normální,chtějí prodávat.

Nereagovat - ono to za 10 dnů zmizí samo.;)

doplněno 22.07.16 19:45:

Ještě bych se pro jistotu podíval na stránky výrobce,zda tam není ke stažení nový BIOS.

Pokud je starší než jeden rok,ta je to jasné - nic nedělat.

hodnocení

notas je přes 4 roky starý DELL INSPIRON N5110

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]