Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi odpověď na jeden seniorský web

Od: aja1946® odpovědí: 5 změna:

Občas navštěvuji jeden seniorský web, občas někomu odepíšu, nikdy jsem s tím neměla problém, nic jsem nezměnila ve svém pc,nyní už týden se sice připojím, ale když chci někomu odpovědět, objeví se mi tam, chybná hláška - viz dole. Adresu na webmastera mi odmítli dát a napsali mi, že web vpořádku běží a že je chyba u mě. Nevíte někdo, co hláška říká? Moc děkuji.

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: fwrite(): send of 6 bytes failed with errno=32 Broken pipe

Filename: libraries/Email.php

Line Number: 1795

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Pokud chcete něco řešit, napište jaký web to je, zda tam je nutné přihlášení, když chcete odepisovat, jaký používáte prohlížeč, zda je aktualizovaný, jaký máte operační systém v PC - je taktéž aktualizovaný... Aby vám někdo mohl skutečně pomoci, musí to na tom webu vyzkoušet. Jinak to plácání prázdné slámy.

tajemnak*
Chyba NENI u vas. Jedná se o chybu scripti na serveru (PHP je programovaci jazyk co je na strane serveru). Jsem PHP programator a tyhle hlasky znam az moc dobre :D
Je mozne, ze tamnejsi webmaster delal nejake upravy.. Ostatnim lidem to jde v poradku?
Ta hlaska rika, ze doslo k chybe v zapisu do souboru (fwrite)

iz*
hodnocení

0x

Dejte sem odkaz na ten web.

hodnocení

www.seniorum.cz

přihlašovat se tam může, ale i nemusí, zoušela jsem, tam, podat inzerát,to mi jde, ale odpovídat ne

iz*

Zkuste je kontaktovat znovu, vypadá to, že je chyba u nich.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]