Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sledování Google

Od: rudy63® odpovědí: 4 změna:
Zdravím všechny a chci se zeptat, kde se dá nalézt nastavení a případně vymazat údaje o činnosti jak v prohlížeči, tak i v em. klientovi .gmail. Dnes jsem se o tom dočetl, že to lze ale ...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

scv®
hodnocení

2x

V Googlu jsem nedávno historii procházel, mazal a měnil nastavení, ale teď to nemůžu najít.. zdá se mi, že to trochu změnili. Projděte si jednotlivé body zde, jestli Vám to pomůže.

hodnocení

Omluva ze špatně formulovanou otázku, nicméně tato odpověď je přesně to, co jsem měl na mysli.Díky

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, neuvádíte, jaký máte prohlížeč. Obecně - v jeho nastavení najdete něco jako Vymazat mezipaměť nebo Vyčistit dočasnou paměť. A také Odstranit (vymazat) dočasné soubory či Vymazat (odstranit) cookies. Když to tam uděláte, tak bude prohlížeč čistý, resp. můžete vyčistit i položku Historie. Zdravím!

P.S. V nastavení Vašeho prohlížeče je možná i položka, kdy si zatrhnete, že nechcete být sledován.

Věřit tomu nemusíte, ale pocit je to dobrý .

doplněno 17.07.16 19:20:

rudy63 - to jste se neměl ptát na prohlížeč, ale na nějaké odposlouchávání zvuků pomocí chytré TV nebo mobilu (a já bych Vám neodpovídal). Je vždy dobré otázku položit opravdu jasně, což není jenom Váš problém, ale má ho zde více uživatelů. Bohužel.

hodnocení

Tahle část je mi celkem jasná. Než zdlouhavě popisovat, tak přikládám onen článek.Z něj mi nějak vyplynulo, že to je uloženo u nich, včetně zvukových záznamů.

Sledování Google

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]