Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi nainstalovat AVAST

Od: nestasnyupc odpovědí: 5 změna:

V dubnu jsem zakoupil licenci Avast premiér na 3 PC. Na dvou s W7 to chodí. Od dubna do června to chodilo i na PC s W XP. Pak začal hlásit Avast chybu, že ho nelze aktualizovat. Uchýlil jsem se k přeinstalaci (na radu prodejce programu firmy Avast). Ale po začátku nové instalace, asi po 3 vteřinách mi píše počítač:

V aplikaci avast (název verze) mezera setup offline.exe došlo k poroblému. Je jí třeba zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže.

Toto hlásí i při pokusu nainstalovat alespoň avast free. Hlásí to i pokus o instalaci AVG free. Veškeré jiné programy instalovat lze bez problémů. Jen Avast a AVG instalovat nelze. Po každé neúspěšné instalaci jsem CC cleanerem PC vyčistil a restartoval počítač.

Nyní mám zkušební verzii NOD 9 na 30 dnů, (instalace proběhla bez problémů) vyprší to za dva týdny. Když jsem koupil téměř za tisícovku Avast, nechce se mi zase za 1230 Kč kupovat Nod. Na to fakt nemám, abych každý kvartál kupoval antivir. V PC není žádný malware ani vir. Otestoval jsem vše dvěma programy, pochopitelně postupně. Poté ještě online z webu. Počítač chodí bez problémů, korektně.

Potřebuji PC udržet v chodu do konce roku (resp. do března 2017) kvůli účetnímu programu, který nejde na W7. Pak PC s XP vyřadím.

Od ledna 2017 mám snad účetní dostat program na W10.

Můžete mi poradit, proč mi nejde nainstalovat AVAST, lhostejno, jaká verze. Nejde nainstalovat žádná. Do června 2016 s instalací Avastu nebyl sebe menší problém.

Fakt jsem z toho nešťastný. Nevím, co budu za dva týdny dělat, až mi vyprší zkušební verze NOD, která mi navíc tolik nevyhovuje, jako Avast.

Koupený Avast nemohu používat. Zkoušel jsem ještě nainstalovat starou verzi Avast 2015 free, ale ani ta nejde.

Při instalaci jsem přihlášený jako uživatel. Tak normálně instaluji cokoliv. Jen ten Avast mi nyní nejde. Jako administrátor to nefunguje.

Vyzkoušel jsem postupně instalační soubory ze Slunečnice, stahuj i prodejcem doporučený instalační soubor ze stránek Avastu. Vše hlásí tutéž chybu.

Můžete mi někdo poradit, co je kde špatně? Prosím jen kvalifikované rady, ne o nějaké podivné asi úvahy co by, kdyby. Děkuji moc za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Pokud chcete kvalifikkové rady, obraďte se výhradně na webové stránky Avastu na jejich Podporu.

neo®
hodnocení

0x

Já bych zkusil toto translate.googleuserconte/...

nestastnyupc

To mi nyní také poradili v Avastu. Avast cleaner. Ale já jsem před tím smazal Avast standartně nabídka start odebrat programy.

Složka avast zmizela V systému je však několik pozůstatků avastu. Teď tedy nevím. Škoda, že jsem smazal vše normálně.

neo®

a pokud jste klikl na odkaz --přečetl navod ,tak ty zbytky po Avastu najde Avast Cleaner spuštěný v nouzovém režimu,což jste evidentně neudělal.

wclark
hodnocení

0x

Já měl podobný problém,Avast mi začal blbnout,tak jsem se ho pokusil přeinstalovat a už to nešlo.Nakonec se mi to podařilo tak,že jsem našel několik let starou instalačku,čili nějakou starší verzi a to šlo a tu jsem potom po nainstalováni aktualizoval na nejnovější verzi a tím se mi to podařilo vyřešit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]