Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 10 Home - cena?

Od: mscale* odpovědí: 2 změna:

Dne 29.7.2016 končí bezplatný přechod na Windows 10 pro ty ,kteří mají na svých PC operační systém Windows 7 a vyšší. Dnes je cena (pro ty kteří mají Visty,nebo XP )za Windows 10 home 32/64-bit, krabicová verze zhruba 3200kč. Myslíte si,že od srpna 2016, kdy už nebude ani možný bezplatný přechod na Windowws 10, bude cena za Windows 10 výšší,nebo nižší?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobry den

No cena bude jak uvadite, Zadne rozdily v radu tisicu necekejte.

Pokud mate Win7 a vyssi tak radim dat do pc druhy disk a nainstalovat win7, aktivovat, nechat aktualizovat a pak jej muzete zase schovat kdybyste si rozmyslel win 10 pouzivat. Predchozi system bude dale aktivovany a funkcni.

mscale*
hodnocení

Já mám zrovna Visty, mě se přechod zdarma netýká.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]