Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám GPU takovou starou srajdu (ATI Radeon HD 4650 Series 512 MB) a kámoš mi balíkem poštou poslal o trošku lepší (AMD Radeon HD 5450 Series 512 MB). A problém je v tom, že za 1. Ta moje má jeden větrák a ta jeho je pasiv = větrák nemá. A za 2. Když třeba si pustím video na YouTube, tak se sekne celý PC a nejde nic dělat a musím to restartovat tlačítkem. Nebo, třeba když to restartuju a zapnu skype, tak se to sekne zase. A někdy se to nesekne třeba celý den a druhý den se to sekne třeba 2x po sobě. Nevíte náhodou co s tím? Aktualizovat drivery jsem zkoušel.
PS: Než někdo napíše "Pořiď si novou!", tak rovnou říkám. že si novou pořídit nemůžu! Neni mi 15 = Nemůžu chodit na brigády a vydělat si. Rodiče mi to nekoupí
Díky za odpovědi!
pokud jsem se jen zběžně díval ,tak ti dal horší než jsi měl viz. hwcompare.com/...
sice nemůžeš chodit na brigády ,ale co ti brání si víc zjistit o věcech co chceš měnit? A to kapesné nedostáváš?
Tak sis "polepšil" videocardbenchmark.net/...
Doporučuji navštívit sběrný dvůr, tam je to zdarma, případně za menší úplatek.
Nebo napsat na bazoš inzerát "kdo daruje za poštovný nepotřebnou grafickou kartu"
Tvůj kámoš je vůl a koupil ti srovnatelnou kartu s tou tvojí předchozí. Pokud je to pasiv, tím hůř (teda jestli to náhodou nebyl aktiv a tvůj kamarád ti ten větrák neutrhnul) to by pak byl problém toho zasekávání pc. Zasekává se rti to z toho důvodu, že buď je ta karta vadná a nebo se prostě přehřívá a jakmile to dosáhne kritické teploty (mrkni se v BIOSu), tak aby se ti neupekla, počítač se sekne (většinou modrá smrt).
Pokud nemáš peníze na novou, tak se nedá nic dělat a nepočítej s tím, že si na kompu zapaříš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.