Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC vs letadlo (ne notebook)

Od: joudic* odpovědí: 5 změna:

Zdravim, uz nekdo resil prevoz PC letadlem, da se to vubec? Kdysi jsem do Hamburku letel s MiniMacem v prirucni tasce, coz bylo trochu neco jinyho, nicmene skener to prezilo. Diky

doplněno 15.07.16 21:11:

no jen bych to doplnil, toho mrnouse jsem uvedl jen jako priklad, ze uz jsem jednou pocitac uspesne prevazel primo na palube, jenze to byl prave ten prcek a v ramci EU... ale taky se na to nedivali zrovna nejlibeji na ramu.
Nerad bych skoncil nekde v dupe pri prestupu v Sanghaji nebo kde na ramu, s tim, ze ho tam musim nechat... znate to... na prepazce vam kravka nakuka kde co, ale pak skutek utek...
Treba ted znami nemeli vizum do Indie, kde se prestupovalo (pravdepodobne open-jaw), takze je nepustili na navazujici letadlo a museli zaplatit desetitisice za jiny spoj, ikdyz jim vyslovne rekli pri nakupu letenek, ze zadne vizum nepotrebuji... toz tak to je. Btw jedna se o Asii. Zajimalo me jestli se nahodou nenajde nekdo mezi stovkami radcu, kdo to opravdu zrealizoval. Klidne to rozeberu a povalim bez skrine :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já jsem kdysi táhl na palubě letadla celou case od počítače (server bednu), normálně to přežil. I s váhou neměli problém, byť jsem ji asi o 5kg překračoval. Myslím, že s takovým mrňousem by neměl být problém.

doplněno 15.07.16 23:48:

Já to přímo zrealizoval. Cestoval jsem také z asie s přestupem přes Shanghai a Paříž. PC mělo 20Kg, co se teď dívám na jeho štítek. V té době byla cena toho počítače v evrope asi 3x větší než tam, tak se mi to vyplatilo. Chtěl jsem si to poslat poštou, ale nakonec jsem zvolil tuto variantu převozu. Problém měli až kde jinde než v Praze, kde mi ho chtěli proclít. Pokud chcete vědět ještě něco, pokládejte otázky.

doplněno 15.07.16 23:54:

Pro doplnění, cestoval jsem společností China Eastern.

joudic*
hodnocení

super, dekuji za vycerpavajici odpoved :) ano China eastern :)

doplněno 16.07.16 18:19:

gusto ko maglakbay sa Mindanao :)

Není zač. Zda si na něco ještě vzpomenete, dejte vědět. Buď tady nebo do PM. Kampak cestujete, zda to není tajné?

hodnocení

0x

A proč by to nemělo přežít skener?

tiffany*
hodnocení

0x

Nejlepší info a jedině "validní" vám dají na letišti, dnes totiž nikdo pořádně nemůže vědět... a kdyby náhodou se to nesmělo a vy jste se snažil to převézt, tak je nepříjemnost na světě, protože na to spíš přijdou, než nepřijdou. Takže držím palce, ať to jde a šťastný let !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]