Nejste přihlášen/a.
Zdravim, uz nekdo resil prevoz PC letadlem, da se to vubec? Kdysi jsem do Hamburku letel s MiniMacem v prirucni tasce, coz bylo trochu neco jinyho, nicmene skener to prezilo. Diky
no jen bych to doplnil, toho mrnouse jsem uvedl jen jako priklad, ze uz jsem jednou pocitac uspesne prevazel primo na palube, jenze to byl prave ten prcek a v ramci EU... ale taky se na to nedivali zrovna nejlibeji na ramu.
Nerad bych skoncil nekde v dupe pri prestupu v Sanghaji nebo kde na ramu, s tim, ze ho tam musim nechat... znate to... na prepazce vam kravka nakuka kde co, ale pak skutek utek...
Treba ted znami nemeli vizum do Indie, kde se prestupovalo (pravdepodobne open-jaw), takze je nepustili na navazujici letadlo a museli zaplatit desetitisice za jiny spoj, ikdyz jim vyslovne rekli pri nakupu letenek, ze zadne vizum nepotrebuji... toz tak to je. Btw jedna se o Asii. Zajimalo me jestli se nahodou nenajde nekdo mezi stovkami radcu, kdo to opravdu zrealizoval. Klidne to rozeberu a povalim bez skrine
Já jsem kdysi táhl na palubě letadla celou case od počítače (server bednu), normálně to přežil. I s váhou neměli problém, byť jsem ji asi o 5kg překračoval. Myslím, že s takovým mrňousem by neměl být problém.
Já to přímo zrealizoval. Cestoval jsem také z asie s přestupem přes Shanghai a Paříž. PC mělo 20Kg, co se teď dívám na jeho štítek. V té době byla cena toho počítače v evrope asi 3x větší než tam, tak se mi to vyplatilo. Chtěl jsem si to poslat poštou, ale nakonec jsem zvolil tuto variantu převozu. Problém měli až kde jinde než v Praze, kde mi ho chtěli proclít. Pokud chcete vědět ještě něco, pokládejte otázky.
Pro doplnění, cestoval jsem společností China Eastern.
super, dekuji za vycerpavajici odpoved ano China eastern
gusto ko maglakbay sa Mindanao
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.