Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechcou se začít stahovat aktualizace

Od: anzionka® odpovědí: 9 změna:

Zdravím, už mám asi, dvě, tři hodiny zapnutej PC, ve Windows Update na mě vyskočilo 6 doporučených aktualizací, tak jsem dala stáhnout, pořád ale nic, 0kB, 0 %... Ntb hřeje jak blázen a furt nic. Co mám dělat? Dík. Windows7 dodám.

Nechcou se začít stahovat aktualizace

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

2x

Restartujte počítač a zkuste to znovu.

hodnocení

To už jsem učinila, žádná změna. V jednu jsem zapla PC a šla na oběd, s tím, že se to snad stáhne, ve tři dojdu a nic, restartuju, a už od tří pořád nic. :(

hk

Tak to neřeště a zkuste to za pár dní znovu.

Co to je vůbec za aktualizace a jak jsou objemné? Jaký máte OS? Zkuste stáhnout jednu po druhé...

hodnocení

Zkusím tedy po jedné. Ale nevěřím, že to pomůže. Tady je print screen těch aktualizací... Jinak mám Windows 7.

Nechcou se začít stahovat aktualizace #2
takjan*

Já je radši zakázal. Aspoň neotravují s desítkama.

hodnocení

No já je klidně taky zakážu, ale bojím se, že už to nepomůže a ten počítač nepřestane hřát dokud se tyhle nenainstalujou... *bzum*

takjan*

Ve správci úloh to nejde? Tak bych vlezl do procesů a podivné zakázal.

pc*
hodnocení

0x

Zkuste ručně nainstalovat tuto aktualizaci, potom by to mělo jít.

microsoft.com/...

Pokud ne, tak stáhněte KB3161664 pro W7 dle verze 32/64bit

technet.microsoft.com/...

doplněno 15.07.16 15:24:

P.S. Ten počítač bude hrát i bez aktualizací, možná bude i svižnější než se vším tím balastem co odesílá telemetrická data.

hodnocení

Díky za odpověď. Už jsem těch 6 aktualizací nainstalovala. Snažím se instalovat jen ty nutné, na volitelné házím z vysoka bobek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]