Nejste přihlášen/a.
Zdravím, už mám asi, dvě, tři hodiny zapnutej PC, ve Windows Update na mě vyskočilo 6 doporučených aktualizací, tak jsem dala stáhnout, pořád ale nic, 0kB, 0 %... Ntb hřeje jak blázen a furt nic. Co mám dělat? Dík. Windows7 dodám.
To už jsem učinila, žádná změna. V jednu jsem zapla PC a šla na oběd, s tím, že se to snad stáhne, ve tři dojdu a nic, restartuju, a už od tří pořád nic.
Tak to neřeště a zkuste to za pár dní znovu.
Co to je vůbec za aktualizace a jak jsou objemné? Jaký máte OS? Zkuste stáhnout jednu po druhé...
Zkusím tedy po jedné. Ale nevěřím, že to pomůže. Tady je print screen těch aktualizací... Jinak mám Windows 7.
Zkuste ručně nainstalovat tuto aktualizaci, potom by to mělo jít.
Pokud ne, tak stáhněte KB3161664 pro W7 dle verze 32/64bit
P.S. Ten počítač bude hrát i bez aktualizací, možná bude i svižnější než se vším tím balastem co odesílá telemetrická data.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.