Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypnout monitor u ntb

Od: valliere odpovědí: 7 změna:

Jak vypnout monitor u ntb, když chci v noci poslouchat pouze

hudbu a nechci, aby mne rušilo světlo?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x
Klavesa Fn + nektera z funkcnich klaves F1 - F12. Podle znacky a typu NB.

Jo, u Asusu to mám na FN+F7.

janka99*

Jj, u Aceru je to Fn+F6. Taky se mi to osvědčilo, větrák apod. funguje normálně a obrazovka je tmavá.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já to řeším tak, že sklopím víko NTB do polohy, kdy obrazovka zhasne. Zdravím!

doplněno 14.07.16 18:32:

To sklopení víka je snadné a nemusíte potom za tmy hledat potřebné klávesy - uděláte jeden pohyb.

doplněno 14.07.16 18:42:

joudic - a víte, že i ta černá obrazovka se spořičem ještě pořád docela svítí? Zkuste si to a uvidíte rozdíl.

valliere
hodnocení

Dobrý den,

děkuji za odpověď. To já dělám taky. Jen mne napadlo,

zda není možnost vypnout monitor jako u PC.

joudic*
hodnocení

0x

staci nastavit sporic obrazovky na 1 minutu a nastavit jako screensaver jen cernou obrazovku

doplněno 14.07.16 18:55:

no ja nevim :) nikdy nevypinam PC a nic nezari, mj muze nastavit i vypnouti monitoru po urcite dobe stejne jako sporic, ve schematech napajeni ;)

hodnocení

0x

U jednoho z notebooků mám chladící vzduch nasáván částečně přes klávesnici a tak zavírání notebooku by mohlo způsobit horší chlazení. Protože spínač monitoru je tvořen hallovým senzorem, nechávám notebook otevřen a dispej vypnu malým magnetem, který položím v místě kde je senzor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]