Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučte grafickou kartu

Od: koblih111* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,otec vlastní počítačovou sestavu postavenou na desce Gigabyte F2A78M-DS2, procesor AMD A8-6500, 8GB DDR3 paměť, minulý měsíc dodán nový zdroj 600W.Potřeboval bych poradit jakou grafickou kartu by jste mi doporučili k této sestavě.Hlavní práce tohoto počítače je amatérský střih videa a občas hra Microsoft train simulator s českým prostředím.Předem děkuji za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

roubal
hodnocení

0x

Možná něco takového.. - czc.cz/...

czc.cz/...

koblih111*
hodnocení

asi něco v menší finanční částce by nebylo?,nevim jestli by se mu líbilo dát pomalu 4 tisíce za grafiku.Jde mi hlavně o to,že jsem mu dal do pc mojí starou grafickou kartu Ati Radeon HD4850 512MB,na mém pc fungovala normálně,ale tady zlobila videa,byla zelená,nebo kostičkovala,kodeky jsem aktualizoval.

neo*

Zdravím má volba by byla tato, nic míň s výkonem bych asi nebral mironet.cz/...

samoz.že se asi najde ekvivalent pro AMD ..přidám pro porovnání HD4850 vs. GTX750 hwcompare.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]