Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,otec vlastní počítačovou sestavu postavenou na desce Gigabyte F2A78M-DS2, procesor AMD A8-6500, 8GB DDR3 paměť, minulý měsíc dodán nový zdroj 600W.Potřeboval bych poradit jakou grafickou kartu by jste mi doporučili k této sestavě.Hlavní práce tohoto počítače je amatérský střih videa a občas hra Microsoft train simulator s českým prostředím.Předem děkuji za odpovědi
asi něco v menší finanční částce by nebylo?,nevim jestli by se mu líbilo dát pomalu 4 tisíce za grafiku.Jde mi hlavně o to,že jsem mu dal do pc mojí starou grafickou kartu Ati Radeon HD4850 512MB,na mém pc fungovala normálně,ale tady zlobila videa,byla zelená,nebo kostičkovala,kodeky jsem aktualizoval.
Zdravím má volba by byla tato, nic míň s výkonem bych asi nebral mironet.cz/...
samoz.že se asi najde ekvivalent pro AMD ..přidám pro porovnání HD4850 vs. GTX750 hwcompare.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.