Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém s televizí v Noteooku v MSI DIGI VOX mini II - jde o to, že mi nejde do počítače nainstalovat z CD ani z netu DIRECTX 9 + drivers - píše mi to hlášku, že není kompatibilní s tímto počítačem?
Přitom si myslím Notebook není až tak zastaralý Acer Aspire E1-510 - Procesor 2.0 GHz, intel HD Graphics, 15,6´´ HD LED LCD, 4 GB DDR3 L Memory, 500 GB HDD a na dřívějším starším Nooteboku to normálně šlo?
Právě tento DIRECTX 9 + drivers jsou nejspíš nutné ke spuštění a nalazení programů v tomto Total media 3.5 - jakmile mi začne ladit první programy - pokaždý se v posuvníku energie lazení někde ve 1/4 sekne a vyhodí mi hlášku - RESTARTU něco se pokazilo, shromažďujeme informace o chybách 0% a pak se restartuje celej počítač?
Dokázal by mi někdo porazit a nebo měl někdo někdy stejný problém - už fakt nevím
Pravdepodobne je to,že to váš operačný systém v novom notebooku nemá podporu v systéme MSI DIGI VOX mini II.Tento prístroj má podporu Microsoftu MCE 2005. msi.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.