Zdravim, predem se omlouvam za diakritiku pisi z mobilu. Mam stary pc jen na word a internet z niceho nic nejde zapnout nabehne jen uvodni obrazovka, nebo kdyz se chci dostat do biosu tak to zustane na obrazovce viz. foto. Myslel jsem ze je to procesor vyzkousel jsem 2 100% funkcni a nic. Grafickou kartu pc nema. Nevite co by to mohlo byt? Zeby uz jen zakladova deska? Dekuji predem
grafickou kartu budete potřebovat pokud vám vykon PC bude stačit,artefakty odpovídaji na graf čip samo ,že je součástí zakladní desky Intel 865G v tom případě buď bazar pc.bazos.cz/...
hledejte vše se slotem AGP 8X nebo nové PC to ode mne vše ...
Pokud se dostanete do BIOSU, zakázat v biosu integrovanou grafiku, a do slotu strčit jinou. POZOR, někdy tohle řešení nejde použiít. Záleží na tom, co kde na grafice odešlo.
doplněno 12.07.16 00:43:
Nemusím snad připomínat, že vše dělat při odpojeném kabelu napájení. Nespoléhejte na vypínač.
rizzlah*
Na grafice nic neodešlo, přeci má integrovanou, takže CPU-build in, a ten zkoušel měnit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.