Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení k wifi

Od: karel1711* odpovědí: 15 změna:
Mám takový dotaz a prosím o radu.Jak je možné ze mobil mi najde wifinu a připojím se a notebook ji nenajde?
doplněno 06.07.16 22:01: Broadcom 802.11 bg

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xxxyy
hodnocení

0x
Mate aktualni ovladace na notebooku?
karel1711*
hodnocení

Jak to zjistím jestli jsou aktuální?
xxxyyy
Ve spravci zarizeni. U me stacilo aktualizovat system skrzr windows update
tomas11*

Tak pokude vím tak třeba u Assusu(staršího) se dá wifina vypnout/zapnout , Fn +něco.

Zdar.

karel1711*
hodnocení

Tak zapla je protože hotspot z mobilu ji najde ale jsem v baru a wi-fi nenajde ale mobil áno

hodnocení

0x

Zkontrolujte na wifi adapteru v notebooku, zda nemate nastaven region USA, kde vyuzivaji jen 11 kanálů. Potom pokud vysila wifi router na kanalu 12,13 tak jej notebook samozrejme neuvidi.

Připojení k wifi
karel1711*
hodnocení

Jsem na tyto věci laik tak prosím o postup jak se na to podívat. System je xp profesionalni

Proklikejte se přes Start -> Nastavení -> Síťová připojení do nového okna. Zde uvidíte svá síťová připojení z nichž jedno bude bezdrátové. Na nej kliknete pravym tlacitkem mysi a zvolte vlastnosti. Otevre se nove okno, kde stiskněte tlačítko konfigurovat. Pak uz postupujte dle obrazku (zalozka upresnit a najit region) .

karel1711*
hodnocení

Pokusím se ☺ještě dotaz nejde mi zvuk ale hlasitosti jsou naplno je i ikona v liště dole (reproduktor)ovladač tam je ten se stáhl z netu (realtek ac97) co s tím?

Start -> spustit -> napsat mmsys.cpl a spustit. Otevřou se vlastnosti zvuku. Zkontrolujte všechny záložky. Není zaškrtnuto na první záložce "Ztlumit"? Je na třetí záložce vybráno výchozí zařízení? Je na páté záložce u všech zařízení napsáno "Toto zařízení pracuje správně"?

Start -> spustit -> napsat devmgmt.msc a spustit. Otevře se správce zařízení, kde v položce Řadiče zvuku zkontrolujte, zda není nějaké hlášení. Není přes něco žlutý vykřičník?

Start -> spustit -> napsat services.msc a spustit. Otevře se nové okno Služby. Zde vyhledejte službu "zvuk systému windows". Běží?

Taktéž zkontrolovat zda jsou správně zapojeny a hlavne zapnuty reproduktory.

karel1711*
hodnocení

Tak jsem tam a region je AFTERBURNER. Mam to změnit? A na co?
karel1711*
hodnocení

Našel jsem tam od spodu třetí spojené státy ale nejde to změnit

Udělejte raději printscreen (vyfotte to). Afterburner nechte zapnuty, s tim nic nedelejte. Pokud Vam nejde neco zmenit, nejspis nemate prava. Neni v PC jeste jiny uzivatel? Napr Administrator?

karel1711*
hodnocení

To je ono?
karel1711*
hodnocení

Je tam umístění spojené státy a když na to kliknu tak se zase ukáže us.A jsem tu přes mobil tak nevím jestli fotka se ukáže. A ten zvuk tak nevím co s tím ovladač je v pořádku a žlutý vykricnik tam není.jen při otevření ovládání hlasitosti je hlasitost na plno všude. Jen reproduktor pocitace nereaguje pri volbe hlasitosti. Pri instalaci ovladace mi to naslo conexant AMC audio
doplněno 07.07.16 14:14: A zvuk systemu je spuštěn
doplněno 07.07.16 14:20: Tak chyba byla v konektoru mel jsem tam jine roproduktory a konektor se zasekl

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]