Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabourání do emailu

Od: novakovazdenka odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, jak mám řešit situaci při níž se mi někdo naboural na mail a zasílá z něj spamy.
Stále mi chodí zprávy o nedoručeném mailu.
Trvá to již třetí den a ikdyž jsem si změnila heslo, tak je to neúčinné.Po čtvrtém dnu mám zablokovaný účet na seznamu a nevím co s tím. Podpora nefunguje a do fora bych se musla přes tento účet přihlásit abych mohla psát, jenže to je právě to, co nejde udělat. Díky za rady.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, založte si nový e-mail a novou adresu sdělujte pouze tomu, komu věříte. Zdravím!

doplněno 06.07.16 16:31:

Obávám se, že pokud již nelze Vašemu účtu věřit, tak bude lepší rozeslat zprávu o změně adresy.

Je to situace nepříjemná, ale klientele vysvětlitelná.

doplněno 06.07.16 17:54:

Zkuste ještě tu podporu na Seznamu zítra (dnes asi drží státní svátek): onas.seznam.cz/...

novakovazdenka
hodnocení

Děkuji za radu, nad tím už jsem přemýšlela, ale celá moje klientela má tuto adresu a není nikterak malá.

hodnocení

3x

Jestli se někdo naboural do mejlu a po změně hesla spamování pokračuje, je problém jinde. Ono to nabourání není jen tak, že si "někdo" cucá hesla z malíčku. Nerozesíláte si ty spamy sama tím, že máte zavirovaný počítač? Helpdesk na Seznamu vám účet odblokuje ale pokud ho váš počítač zasype spamem, opět ho odstaví.

Přesně jak píše kolega... na 99% máte virus v počítači... něco podobného jsem před pár měsíci řešil u jednoho příbuzného. Seznam mu zablokoval email, že rozesílá spamy. Po vyčištění antivirem jsme kontaktovali Seznam aby email znovu odblokoval a bylo hotovo.

stanislav*
hodnocení

0x

Na rozesílání spamu jakoby od vás bohužel není třeba, aby znal heslo. Ověřování odesílatele je ve světě e-mailu poměrně nová věc.

Ovšem napadení počítače nebo krádež hesla také není možné vyloučit.

Odborník by to měl poznat podle hlaviček e-mailu který je údajně od vás.

hodnocení

0x

Přeinstalujte si počítač, můžete mít vir v počítači, který to heslo z něj přečte. Pak to heslo změňte a ve spolupráci s tím poskytovatelem mailu to nějak zase rozcoďte.

hodnocení

0x

Nikdo se nemusel nabourat do vaseho uctu a ani nemusite mit zavirovany pocitac. Staci, ze se nejaky rozesilajici robot maskuje vasi emailovou adresou. Aneb spam robot rozesila miliony a miliony emailu, ale adresu pro odpovedi vyuziva Vas email. Proto Vam chodi zpravy o nedorucitelnosti. S timto nejde nic delat. Vy taky muzete na balik napsat zpatecni adresu uplne jinou nezli z te, z ktere ten balik odesilate...

Vice treba zde :

support.office.com/...

Tohle se mi nezdá, pokud by to bylo takto, tak by to pro seznam nebyl důvod k zakázání účtu, oni samozřejmě vědí, že odesílatele je možné podvrhnout a dá se samzřejmě do určité míry poznat, že je podvržený.

simankovavera
08.12.18 00:05
hodnocení

0x

kavarnik
hodnocení

0x
Jak uz psali jini - na 99% jde o virus, ktery mate ve svem pocitaci a ktery rozesila spam z vaseho pocitace prostrednictvim vaseho emailu.Nejdriv odvirujte pocitac a pak napiste svemu poskytovali internetu (technicke oddeleni) ze jiz mate cisty pocitac, aby vas odblokoval. forum.viry.cz/... Nechapu proc by se nekdo pracne nabouraval do cizich FREE emailovych uctu kdesi na seznamu.cz jen aby z nich mohl rozesilat spam (navic manualne? LOL:) kdyz si na seznamu (a jinde) muze sam zalozit tisice free emailovych uctu denne.. To je naprosta a nelogicka pitomost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]