Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outlook express - stornovaná komprimace

Od: plysa* odpovědí: 3 změna:

Zdravím. Mám následující problém: Při ukončení aplikace Outlook Express mi program nabídl komprimaci zpráv - tu jsem zadal, ale v zhruba v půlce procesu jsem ji stornoval. A nyní mám několik složek v odeslané poště prázdných. V adresáři Localsettings/dataaplikaci/identities/nějaká šílenost/microsoft/outlook mají "inkriminované" soubory dbx velice malou velikost (cca 60Kb). K těmto dbx souborům jsem v koši našel soubory s příponou bak, a tam už je velikost hodna uložených mailů (5Mb, 10MB apod.). Zkoušel jsem vše - zálohovat dbx a bak soubory, přepsat bak na dbx a načíst, importovat...ale nic nepomáhá. Některé (pro práci velmi důležité) složky odeslané pošty jsou stále prázdné.

Prosím o radu, jak "navést" odeslané zprávy zpět do Outlooku.

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co to zkusit přef funkci Import/Export.

plysa*
hodnocení

Importovat jsem to zkoušel - nepomohlo. Udělal jsem si zálohu všech dbx souborů soubory bak z koše (těma jsem přepsal "poškozené" soubory se stejným názvem na příponu bac a dál import). Ovšem zobrazily se mi jen opět ty maily, které tam byly. Ty co mi chybí tam prostě nejsou. Jak je dostat zpět? Neexistuje nějaký prográmek, který by třeba ten soubor bak otevřel?

Díky za odpověď

Plyša

mil®
hodnocení

0x

Nejsem žádnej odborník, ale co si to stáhnout z webmeilu nebo jak se to přesně píše? :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]