Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi na této stránce pořád padá explorel?

Od: kom odpovědí: 7 změna:
Stalo se mi to už několikrát.Není na těchto stránkách něco nějak divně?Win98SE, IEXP6.0

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

to opravdu netusim, stranky jsou velmi dukladne otestovane. Nehlasi zadnou chybu v IE, Mozille, Opere ani Netscape. Coz se neda vzdy rici ani o velmi znamych serverech. Je ovsem mozne, ze mate IE naruseny.

Neco podobneho, co Vam, se mi stava v IE 6.0 SP1 na par strankach. Vyresil jsem to prohlizecem Opera.

Mozna byste mi polozil otazku jak je mozne, ze vsechny ostatni stranka funguji OK a trable jsou jen s jedinou... tak to muze byt zpusobeno, tim ze zrovna tyto stranky pouzivaji napr. jeden prikaz z Javascriptu, ktere ostatni nemaji a bohuzel zrovna tento prikaz muzete mit naruseny v prohlizeci (resp. v jeho plug-inu). Pokud mi sdelite, na ktere strance (hlavni, zadani odpovedi apd) podivam se na to hloubeji.

Admin

laden*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
stahni si firefox a mas po problému.
kašli na IE a mrcrosoft!
depo*

Některé stránky neumí Firefox zobrazit, ale Opera ano! Doporučoval bych spíš tu.

opera.unas.cz

nasranek*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Nestahuješ v době padání ze sdílené sítě?

Někdy to dělá.

kom

Pochopitelně. Přetížená sdílená síť. Ale padalo to jenom na těchto stránkách při práci s příspěvkem. Už to zatím nepadá.

Ale stejně nevím, proč to padalo. O javascriptech něco vím, dost jsem jich i napsal.

nasranek*
já myslel emulu nebo dc či něco podobného.

kartacek*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Stalo se mi taky mnohokrat ze se mi stranka nenacetla... a nebo se nacetla s obrovskym zpozdenim...
nicmene ti doporucuji prejit na Firefox.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]