Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna ikony rar

Od: lubo1 odpovědí: 5 změna:

Dobdrý den, poradíte mi někdo prosím. Potřeboval bych změnit ikonu vytvořeného archivu raru, dříve jsem měl jenom klasickou ikonu WinRaru ale teď se mi i okolo toho objevil jako podklad bílý obdelník viz. obrázek. Poradíte mi někdo jak to vrátit zpět, abych měl jako ikonu pouze ikonu WinRaru bez bílého podkladu.

Změna ikony rar

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, podívejte se viz odkaz a zkuste tu radu až dole v závěru diskuze. Ta by měla fungovat pro změnu ikony obecně. Zdravím!

diskuse.jakpsatweb.cz/...

lubo1
hodnocení

Co tím myslí 2. Nastroje - Moznosti - typy souboru , kde to najdu v Tento počítač? Prosím ben® poradíš mi.

rv*
hodnocení

0x

Sice nechápu, co je na této ikoně špatného, ale: Pravým tlačítkem klikni na archív a někde v kontextovém menu najdi "změnit ikonu". A vyber si vhodnou z nabízeného seznamu.

lubo1
hodnocení

Tohle funguje akorát u složky a ne u souboru, ta změna jak popisuješ rv. A špatně na tom je že má být jenom samotná ikona WinRaru bez bílého podkladu (pozadí, obdelníku).

trevor*
hodnocení

0x

Zkus úplně odinstalovat winrar, a znovu nainstalovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]