Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Defender ve W 10

Od: jarojetu® odpovědí: 2 změna:

Docela jsem spokojená s W 10 nemám tam natahané nějaKÉ ZBYTEČNÉ PROGRAMY , KTERÉ NEPOTŘEBUJI. OODINSATLAOVALa JSEM FREE AVAST, A NECHALA BĚŽET DEFENDER. ALE, PTÁM SE CO JE TO V DEFENDERU VYLOUČENÍ? vyloučení. přidat vyloučení

soubory a složky

vyloučit soubor

vyloučit složku

typy souborů

vyloučit příponu souborů

procesy

vyloučit proces ex, com, nebo scr.

na co mám kliknout a je to bezpečné? abych si nevyloučila třeba certifikáty banky , nebo nastavená hesla atd. Musí to být v tom defenderu.? poradte mi. děkuji. Jinak defender běží bez jiné ochrany bezpečně. pokud neklikáte na nebezpečné stránky. děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

1x

Za normálních okolností tyto nastavení měnit nemusíte. Je to určeno pro pokročilé uživatele, kdy je někdy žádoucí, aby určitá skupina programů, souborů a složeky nebyla kontrolována antivirem.

hodnocení

Děkuji Vám.Hezký den. přeje JAROJETU.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]