Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlost internetu v notoboku

Od: oto000® odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer můj bratr má notbuk Acer Aspire 5810T ma předplaceno 20 MB rychlost ale jedemu pouze jen 5,8,12 MB

vyzkoušel jsem tedy jiny notbuk HP rychlost měření je 17,20, prostě tak akorát měřeno tak 10x i na aceru jak je možné že na jednom počítači jede rychlost pomalu a na druhém jede tak jak má je vada v pc nebo routru

doplněno 01.07.16 19:56:

windows 7

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

1x
Acery nemají moc kvalitní wifi adaptéry, taky mě to zlobilo. Umí ten notebook wifi standard 802.11n? Nebo jen 802.11g. Pokud je z roku 2009 a starší, nemuselo by to "enko" podporovat. Já měl Acer koupený v roce 2008 a "enko" neměl, notebook Toshiba Satellite z roku 2010 ano.

hodnocení

0x

Po drate nebo wifinou?

hodnocení

rychlost je stejná i drát i wifi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]