Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám jednu otázku
Tvořím si webovou stránku na Webnode a mám jednu důležitou otázku: Chci to udělat tak, abych nemusel všechno psát na jednu stránku, ale takovou tu věc - nadpis s tlačítkem, že když na něj kliknete, otevře se vám další podrubrika. A pak máte možnost napsat odkaz na danou službu. To právě nevím, jak mám udělat. To si mám jako vytvořit novou stránku a na té vybudovat danou službu a odkaz vložit na původní stránku, nebo jak jinak by to šlo?
Od všech online webových editorů jsem upustil. Nemají tolik možností a nastavení pro speciální účely. Pokud člověk neumí html, ale myslí to z webem trochu vážně, existují wysiwyg editory. Stránka se jednoduše vytvoří systémem vlož a přesuň. Pak se to celé nahraje na nějaký webový prostor. Sám používám program Web Page Maker. Není nijak drahý a práce je s ním příjemná. Webový prostor mám u Wedos za pár korun. Výsledek je zde, je to soukromý web, doufám že mi bude odkaz prominut . www.reeltoreel.cz
Rybajdo, nezlobte se, ale odkazovaný web nesplňuje běžné webové standardy, určitě bych jej nedoporučila začátečníkovi jako příklad. A už vůbec ne wysiwig editory, jejichž výsledkem bývá ještě horší kód, než ten Váš...
K dotazu: Ano, udělejte to tak, jak popisujete. A jestli to s webem myslíte vážně, seznamte se alespoň se základy HTML, CSS a sémantiky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.