Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blokuje firewall internet?

Od: noralesnakova odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

počítač mi hlásil nějaký problém s Firewallem, moc jsem tomu nevěnovala pozornost a nějak jsem to odklikala, takže už problém nehlásí. Ale nejde mi internet, resp. bezdrátové připojení. Na kabel to funguje. Může to mít souvislost s Firewallem? Díky!

Nora

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Může. A může to být dalších xxx věcí. Od vypnutého wifi adapteru (notebooky mohou určitou kombinací kláves (Fn+ Fx) vypnout adaptér, některé mají i hardwarový vypínač po straně notebooku, který se rád při vyndavání z těsné brašny přepíná), nebo rozbitého wifirouteru, kolidujícího wifi s jinou, někdo mohl wifi taktéž překonfigurovat, no a pak ten FW. Je to výchozí nebo třetích stran? Pokud výchozí, můžete přes Start hledat napsat "firewall" a spustit dle verze windows patřičný program. V něm jsou pak možno nastavit (zkontrolovat) prichozi i odchozi pravidla.

hodnocení

0x
"počítač mi hlásil nějaký problém s Firewallem, moc jsem tomu nevěnovala pozornost a nějak jsem to odklikala"
Jak Ti můžeme poradit s takovým dotazem?

fran56ris*
hodnocení

0x

On spíš FireWall měl na Tebe dotaz jestli může pustit stránky nebo web s nebezpečným obsahem , který může poškodit PC.Od toho tam je,aby hlídal.Zbytečně se nejmenuje Hořící zeď .

Pokud jsi to jen tak odklikla,tak sis tam pustila červa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]