Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
počítač mi hlásil nějaký problém s Firewallem, moc jsem tomu nevěnovala pozornost a nějak jsem to odklikala, takže už problém nehlásí. Ale nejde mi internet, resp. bezdrátové připojení. Na kabel to funguje. Může to mít souvislost s Firewallem? Díky!
Nora
Může. A může to být dalších xxx věcí. Od vypnutého wifi adapteru (notebooky mohou určitou kombinací kláves (Fn+ Fx) vypnout adaptér, některé mají i hardwarový vypínač po straně notebooku, který se rád při vyndavání z těsné brašny přepíná), nebo rozbitého wifirouteru, kolidujícího wifi s jinou, někdo mohl wifi taktéž překonfigurovat, no a pak ten FW. Je to výchozí nebo třetích stran? Pokud výchozí, můžete přes Start hledat napsat "firewall" a spustit dle verze windows patřičný program. V něm jsou pak možno nastavit (zkontrolovat) prichozi i odchozi pravidla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.