Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xbox 360 několik otázek

Od: dejv06060 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat ohledně xboxu 360 slim 250 GBmám několik otázek:

1) jdou v xboxu přehrát kupované dvd flmy popřípadě jaký formát podporuje?

2)je možné připojit externí disk nebo disk přímo k xboxu 500 gb

3)při koupení kinectu jdou všechny typy co jsou na 360?

4)kolk zabírá uložená pozice místa

5)když nemám hry na hdd jen uložené pozice a chc si zahrát jinou hru načte se mi uložená pozice?

6))jak jste s xboxem s tímto vy spokojeni? Děkuji vím ž xbox one je lepší ale mě bude stačit na začátek tento.

Vše děkuji za odpovědi a strávený čas.

doplněno 29.06.16 16:57:

7) když si vypálím hru na dvd půjde mi v xboxu? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alesak*
hodnocení

1x
Zdravím, výborná volba, levnější jak Xbox one, ale radosti udělá taky dost. Takže: 1) Ano - pouze kupované a originální.
2) Ano, lze vyměnit interní 250GB za větší 500GB a nebo lze připojit ke stávajícímu disku externí HDD přes usb 2.0. a to do velikosti 2TB.
3) zde si nejsem jistý zda existuje vůbec více typů, ale nemyslím si že by se to takhle komlikovalo více druhama.
4) Uložená pozice zabírá pár MB takže se disk nedá zaplnit pouze SAVEma, ale zato doporučuji ukládat a instalovat hry na hdd,(hra pak zabírá ale v průměru 10GB) jsou pak rychlejší LOADinky a hlavně se při hraní šetří mechanika, načte pouze pár info z mechaniky při startu hry a pak už je vyplá a vše jede z tichého hdd a né hodiny a hodiny poslouchat "chroustající" mechaniku a trápit jí.
5) Moc nerozumím otázce, ale ano, hraji-li hru a pak jinou a další, pozice uložené na hdd načtu kdykoliv.
6) Jsem s ním velice spokojený, hlavně doporučuji připojit ho k internetu, bez netu je to jen poloviční konzole a půl zábavy. Lze pak zadarmo stahovat dema a zkoušet hry. Ještě lepší je si koupit GOLD členství, stojí pouze 1000kč na rok ale jde pak hrát i multiplayer (live proti lidem z celého světa), ale to nejlepší je, že dávají dvě hry zdarma každý měsíc. Full hry! Super kousky občas, proto píšu pouze 1000kč, protože za 24her, nádhera. Mrkni na wikipedii a zadej tam "games with gold" a mrkni jak štědrý Microsoft zatím byl a doufám že ještě bude.
7) Legální cestou NE. A už vůbec nedoporučuji se o to pokoušet a nechat nějakýho šťourala aby se ti vrtal v xboxu, protože to přináší spoustu problémů a tvůj příští dotaz zde na poradně bude znít: Nechal jsem si flashnout Xbox a teď nefunguje to a to...
Přeji spousty zábavy s xboxem a na xbox one nechvátej, já si třeba dost užívám ten 3-4 letý skluz, protože mě stojí hry jen třetinu a nejsem ulítlej na hraní jen novinek, rád si počkám a neplatim jak mourovatej za novinky. Hlavně od té doby co mám Gold členství jsem nekoupil ani jednu, to co dávají každý 1. a 15. den v měsíci nestíhám ani hrát. :)

Skoro se vsim souhlasim az na to vychvalovani "games with gold" ,tam uvolnujou tak hrozny sra... ze jsem za xx let stahl snad jen jednu a to na vyzkouseni. Dale me zklamal ten jejich pristup "plat, nebo si multiplayer nezahrajes" . Kupoval jsem si Xko kdysi na single hrani, protoze s multiplayerama jsem nemel nikdy zkusenosti, ale byl jsem nemile rozcarovan, ze po koupi konzole, koupi hry, "koupi" internetu, tak jeste mesicne platit za to, abych mohl byt "online" je fakt *zed*

alesak*

No jo no, s tím placeným multiplayerem...to už je taková nová doba, že věci zadarmo nejenže mizí, ale ani nefungují moc dobře. Prostě každý chce vydělat a nemůžeme chtít všechno zadarmo. Už jen čekám, kdy budeme platit i za internet, né za připojení, které již platíme, ale za internet jakjo takový. Už se vlastně skoro platí, protože koukáme na reklamy a takto platíme. Už jsou dokonce i blokovány některé stranky využijete-li ad-block systém. Chápu to...nic není zadarmo. No ale k těm hrám games with gold. Tím, že nejsem ujetej na ty novinky a nemusím hned letět do obchodu pro vydanou novinku za 1000Kč, tak následující seznam her,(které byly dosud vydány "zadarmo" ) mě totálně nadchly a hrál jsem je poprvé a jako supernovinku pro mě i když byly ty hry 3roky staré, takže jsem rád, že jsem ve skluzu ale za ty peníze...pouze 1000/rok

Sniper Elite 2, Tomb Rider!, Assassins Creed IV!, Mafia 2 !, Just Cause 2 !, Crysis 3, Dirt 3, Dirt showdown, Supreme Commander 2, Saints Row IV !, Borderlands ! XCOM: Enemy Unknown a v měsíci červnu nás čeká Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2

Není to vše(celý seznam na ENGwikipedii-games with gold), jen to, co jsem si moc rád zahrál a strávil u toho spousty hodin...spousty...srovnám-li to třeba s návštěvou kina, které není taky zadarmo a pobaví mě na dvě-tři hodky, tak jsou ty hry pro mě levnější a i v bazaru bych za ně dal daleko víc. Samozřejmě kupuje-li si někdo novinky a vypsané tituly už měl dávno doma a dohrané, jsou pro něj ty hry nuda, ale já jsem nadšen a proto chválil jako dobrou volbu koupit xbox360 a gold členství k tomu. Až vyjde nástupce Xboxu One, pořídím si zase bazarový Xbox One...zatím ne...jsem trpělivý :)

Další volba je mít Xbox 360, připojený na internet ale bez gold účtu (silver členství). Pak tedy nelze hrát multiplayer, ale lze stahovat alespoň dema her a není jich málo, ale je to nuda, moc krátké, ale na vyzkoušení před nákupem hry?...to už je ale pro úplné šetřílky a já vyřešil gold členství jako dárek k narozeninám. Přítelkyně je šťastná jako blecha, že nemusí vymýšlet dárek pro mě a já mám radost, že jsem nedostal nějakou blbost :). Ty narozeniny a přítelkyně jdou vyměnit za Vánoce a maminku, pokud jste ještě děti :)... . No není to skvělé? *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]