Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat ohledně xboxu 360 slim 250 GBmám několik otázek:
1) jdou v xboxu přehrát kupované dvd flmy popřípadě jaký formát podporuje?
2)je možné připojit externí disk nebo disk přímo k xboxu 500 gb
3)při koupení kinectu jdou všechny typy co jsou na 360?
4)kolk zabírá uložená pozice místa
5)když nemám hry na hdd jen uložené pozice a chc si zahrát jinou hru načte se mi uložená pozice?
6))jak jste s xboxem s tímto vy spokojeni? Děkuji vím ž xbox one je lepší ale mě bude stačit na začátek tento.
Vše děkuji za odpovědi a strávený čas.
7) když si vypálím hru na dvd půjde mi v xboxu? Děkuji
Skoro se vsim souhlasim az na to vychvalovani "games with gold" ,tam uvolnujou tak hrozny sra... ze jsem za xx let stahl snad jen jednu a to na vyzkouseni. Dale me zklamal ten jejich pristup "plat, nebo si multiplayer nezahrajes" . Kupoval jsem si Xko kdysi na single hrani, protoze s multiplayerama jsem nemel nikdy zkusenosti, ale byl jsem nemile rozcarovan, ze po koupi konzole, koupi hry, "koupi" internetu, tak jeste mesicne platit za to, abych mohl byt "online" je fakt ![]()
No jo no, s tím placeným multiplayerem...to už je taková nová doba, že věci zadarmo nejenže mizí, ale ani nefungují moc dobře. Prostě každý chce vydělat a nemůžeme chtít všechno zadarmo. Už jen čekám, kdy budeme platit i za internet, né za připojení, které již platíme, ale za internet jakjo takový. Už se vlastně skoro platí, protože koukáme na reklamy a takto platíme. Už jsou dokonce i blokovány některé stranky využijete-li ad-block systém. Chápu to...nic není zadarmo. No ale k těm hrám games with gold. Tím, že nejsem ujetej na ty novinky a nemusím hned letět do obchodu pro vydanou novinku za 1000Kč, tak následující seznam her,(které byly dosud vydány "zadarmo" ) mě totálně nadchly a hrál jsem je poprvé a jako supernovinku pro mě i když byly ty hry 3roky staré, takže jsem rád, že jsem ve skluzu ale za ty peníze...pouze 1000/rok
Sniper Elite 2, Tomb Rider!, Assassins Creed IV!, Mafia 2 !, Just Cause 2 !, Crysis 3, Dirt 3, Dirt showdown, Supreme Commander 2, Saints Row IV !, Borderlands ! XCOM: Enemy Unknown a v měsíci červnu nás čeká Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2
Není to vše(celý seznam na ENGwikipedii-games with gold), jen to, co jsem si moc rád zahrál a strávil u toho spousty hodin...spousty...srovnám-li to třeba s návštěvou kina, které není taky zadarmo a pobaví mě na dvě-tři hodky, tak jsou ty hry pro mě levnější a i v bazaru bych za ně dal daleko víc. Samozřejmě kupuje-li si někdo novinky a vypsané tituly už měl dávno doma a dohrané, jsou pro něj ty hry nuda, ale já jsem nadšen a proto chválil jako dobrou volbu koupit xbox360 a gold členství k tomu. Až vyjde nástupce Xboxu One, pořídím si zase bazarový Xbox One...zatím ne...jsem trpělivý ![]()
Další volba je mít Xbox 360, připojený na internet ale bez gold účtu (silver členství). Pak tedy nelze hrát multiplayer, ale lze stahovat alespoň dema her a není jich málo, ale je to nuda, moc krátké, ale na vyzkoušení před nákupem hry?...to už je ale pro úplné šetřílky a já vyřešil gold členství jako dárek k narozeninám. Přítelkyně je šťastná jako blecha, že nemusí vymýšlet dárek pro mě a já mám radost, že jsem nedostal nějakou blbost
. Ty narozeniny a přítelkyně jdou vyměnit za Vánoce a maminku, pokud jste ještě děti
... . No není to skvělé? ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.