Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odesílání pošty ze složky Dokumenty

Od: jarinht® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,prosím o radu,kde se stala chyba.Dříve jsem odesílal poštu přes Outlok ze složky stažené soubory nebo dokumenty,kdy mne automaticky vyskočilo okno Outloku s adresáty.Asi před 14 dny mne toto přestalo samo od sebe fungovat a na odeslání pošty musím nejprve otevřít Outlok a poté zadat v tomto připojit soubor a tak poštu odeslat.Díky za radu na odstranění tohoto problému.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pravým tlačítkem na odesílaný soubor - Odeslat a pak vybrat Příjemce e-mailu a pak se otevře okno Outlook...toto nefunguje?

doplněno 30.06.16 20:51:

Nejde to ani takto?

Otevřete složku obsahující soubor (obrázek), který chcete odeslat e-mailem, a klikněte na požadovaný soubor (obrázek).

Na panelu nástrojů klikněte na položku E-mail.

Tento příkaz se zobrazí pouze tehdy, pokud je v počítači nainstalován některý e‑mailový program.

hodnocení

Toto nefunguje
hodnocení

Mně jde o to,že když označí složku ve stažených souborech a dám sdílet,tak se mně neobjeví Outlok se jmény příjemců

No pokud dáváte volbu "sdílet" tak to bude tím, že sdílet něco operačním systémem windows, neznamená to samé, jako sdílet něco v operačním systému android. Když totiž dáte sdílet soubor nebo složku ve windows, tak se vám outlook nikdy neobjeví. Objeví se vám jen tabulka, kde navolíte uživatele/skupiny s kým chcete sdílet. Android Vám nabídne veškeré aplikace, kterými lze soubor sdílet ( bluetooth, sms, whatsapp, gmail, email, ... )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]