Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s qipem

Od: katkaa* odpovědí: 9 změna:
Ahoj, mám takovej menši problem... poté, co si stáhnu qip, nebo icq, tak si ho nainstaluju a vyzve mě to k zadání čísla a hesla. Poté, co to zadám, tak se mi to nenačte a nespustí se mi to... nevim, čím to je, protože když jsem si to stáhla na stolním počítači, tak mi to šlo bez problému, ale teď na notebooku mi to prostě nejde... nevíte někdo co s tím...?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomh*
hodnocení

0x

Zadáváte správné číslo a heslo?

katkaa*
hodnocení

ano právě že zadávám

doplněno 07.11.08 11:28:

když to napíšu, tak se mi to prostě nenačete...

hodnocení

0x

Nemůže ti komunikaci blokovat Firewall? Jsi připojena na internet?

katkaa*
hodnocení

ano, na net jsem připojena...

martiiiinek23*
hodnocení

0x

A jaký užíváš OS? XP nebo ty za... Visty?

Mě Qip naběhne ,automaticky se loguje ale objeví se pouze ikona v Inf liště (praví dolní roh u hodin) kde ho rozklikneš a pak se teprve otevře!

katkaa*

no mám vistu... ale žádná ikonka se mi na liště bohužel neobjevuje... nemůžu mím na noťasu zablokovaný něco v nastavení?

seuss*
hodnocení

0x

nenacte se to a nespusti se to, tak co to teda dela po tom co se snazis zalogovat? Slo ti to nekdy na notebooku, nebo tento problem mas od doby co pouzivas notebook? Mas SP na vistach? Funguje ti normalne internet? Zkousela ses prihlasit z jineho pocitace?

doplněno 13.11.08 15:12:

no a co ti to teda dela, kdyz se snazis prihlasit?

katkaa*

no na stolní počítači to jde... na jiném notebooku taky, ale na mém novém to nejde... internet jde taky

seuss*

neodpovedela si mi na vsechno co sem se ptal..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]